newwell markasının rimelleri hakkında bilgi sahibi olan var mı?

2. ürün 1 tl kampanyaları varmış. uygun fiyatlı rimel almayı düşünüyordum ben de bu aralar, çok büyük bir performans beklemiyorum zaten ama bu markadan alınır mı sizce?

1. ilk çıktığında bayağı merdiven altı diye beğenilmiyordu burada- o imajı değişmedi bende. yves rocher, maybelline falan al daha iyi.

12 temmuz 2024 15:07

2. kirpik diplerim çok alerjik. bu markaya da güvenim hiç yok.

12 temmuz 2024 15:12

3. a1 a2 a3 teşekkürler. bu markayı geçtim belli zaten de böyle kampanyaları olan markalar zaten direk hiç güven vermiyor. normalde makyaj yapan biri değilim arada sırada kullanmak için max 200 liraya rimel almayı düşünüyordum o yüzden sordum. fiyat performans olarak önerebileceğiniz düşük bütçeli rimel var mı peki? kirpiklerim uzun ve gür ama bir ürün kullanmadıkça belli olmuyor maalesef, böyle kirpiği kapkatı simsiyah yapmaktansa tek tek ayıracak bir şey arıyorum. rimel sevmediğim için zamanında kirpik jeli tarzında bir şey aramıştım ama o tarzda da bir ürün yok maalesef :(

12 temmuz 2024 15:14

4. öğrenci falan isen anlıyorum bütçe kısıtlı olabilir, ama gözüne sürdüğün bir şey için biraz daha üzerine koyabilirsin. zarar görmemek için en azından. loreal/maybelline almaya çalış alabiliyorsan.

12 temmuz 2024 15:18

5. a1 yani öğrenciyim de belki 20 günde bir kullanacağım bir şeye çok para vermek istemiyorum o yüzden. ben kahverengi rimel falan da bakmıştım zamanında, rimel olsun yeter çok bir şey beklemiyorum kafasındaydım ama fiyat düştükçe Gözde oluşabilecek etkilerin riski de artıyor haklısın :( teşekkürler

12 temmuz 2024 15:21

6. Süslü ben eskiden essence'in pembe olan popüler maskarası var ya onu kullanıyordum gayet memnundum. Ama benim kirpiklerim uzun olmasına rağmen ince, o yüzden güzel dolgunluk veriyordu. seninkiler zaten dolgunsa nasıl olur bilemiyorum

12 temmuz 2024 15:24

7. a2 a5 essence ve beaulis bakayım teşekkürler. Yani dediğim gibi rimelin fazlasını pek beğenmiyorum böyle çok anlatamıyorum kendimi ama kirpikler yapışıyor, topaklanıyor, kaskatı oluyor falan doğal görüntüyü sevdiğim için rimel kullanmıyorum ama öyle de kirpiklerimin uzunluğu ve gürlüğü belli olmuyor :( fırça yapısı ile falan da ilgili sanırım deneyerek bulacağım artık teşekkürler tekrardan

12 temmuz 2024 15:32

8. su nasil olur acaba renkli maskara ama (link: https://ty.gl/v61j44sscb mavi)

12 temmuz 2024 23:33

9. a6 dediğim gibi bu kadar kötü olduğu hakkında bir bilgim yoktu arada sırada kullanmalık uygun fiyatlı rimel arıyordum kampanyayı görünce sormak istedim sadece, teşekkürler

a7 günlük hayatta renkli maskara kullanacağımı sanmıyorum, yine de bakayım çok teşekkürler

13 temmuz 2024 13:19