nişan atmış birisi hakkında ne düşünürsünüz süslüler?

1. Nişan neden atıldı bilmiyorum ama erkek taraf nişan atıldıktan sonra kıza aldığı her şeyi geri istemiş (gizlinot: Pırlanta yüzük de buna dahil) bundan sonra kim olursa ona verecekmiş. Bu durumda ne düşünürsünüz ?

2. Sevgiliyken ayrılmak kadar normal

28 mart 2022 14:40

3. Nişan neden atıldı bilmiyorum ama erkek taraf nişan atıldıktan sonra kıza aldığı her şeyi geri istemiş (gizlinot: Pırlanta yüzük de buna dahil) bundan sonra kim olursa ona verecekmiş. Bu durumda ne düşünürsünüz ?

28 mart 2022 14:40

4. Her şeyi geri istemesini anladım da şimdiden sonraki kıza vericem demesi öğğğ. Nişanlanacak olsam bi önceki kızdan kalanları istemezdim

28 mart 2022 14:41

5. erkek tarafınınçomar olduğunu düşünürüm bu hikayede. anladığım kadarıyla aldığımız her şeyi ver, senden sonra gelene takıcaz/vericez denilmiş. çomaristanda sıradan bir gün.

onun haricinde dünyanın en sıradan olaylarından biridir nişan atmak. yol yakından dönmenin en güzel örneklerindendir.

28 mart 2022 14:51

6. Nişan yapmanın mantığı zaten o insanlar birbirini ölçüp tartsın diye geçirilen süreç. Lakin bi sonraki adaya takarız fikri iğrenç

28 mart 2022 15:02

7. Aynı hediyeleri vermesi gerizekalılık ama erkek olduğu için normal. O hediyeleri alıp üstüne ekleyip yenilerim.

28 mart 2022 15:32

8. abim attı, bir şey de istemedik geri. abim adına mutluyum. böyle bir söylemi olsaydı karşısında dururdum zaten

28 mart 2022 15:34

9. ben benden öncekine alınan şeyleri istemem ya, sonuçta onunla ilgili, herkese eski nişanlıyı hatırlatacak şeylerin bana verilmesini istemem

28 mart 2022 15:41

10. Teşekkür ederim cevaplar için süslüler, tahmin edersiniz ki sonraki kişi benim. Flört aşamasındayken başka arkadaşlarından öğrendim bunları kalbim ona ısınmışken bunları duymak oldukça üzdü beni. Ne olacak bilmiyorum..

28 mart 2022 15:59