nişan makyajımı kendim yapmalı mıyım sizce?

bi kaç yer sordum saç makyaj 6000 tl yuhhh kendim yapsam sizce nasıl olur??? kendisi yapıp memnun kalan süslülerim var mı ablam arkadaşlarımda diyoki bi kere oluyo doğru dürüst bi yere kuaföre git sizce içimde kalır mı

1. bence kalmaz. nişan abartıldıgı kadar önemli bir şey değil kendin yapabilirsin

30 ekim 2024 17:20

2. Ben kendim yaptım. Bir tek kirpik yapıştırmayı bilmediğimden en yakın kuaföre gidip taktırdım zamanında 50 liraya :d o bile batmıştı da neyse. 6 bin liraya gider bir kaç tane eli yüzü düzgün makyaj malzemesi alırım 1 sene kullanırım.

30 ekim 2024 17:24

3. Mac, bobbi brownda falan yaptıtabilirsin. Hem paranın karşılığını da ürün olarak alırsın

30 ekim 2024 17:48

4. 6 bin liraya makyajımda fark yaratacağını düşündüğüm bir kaç ürün alırım high end onlarla yaparım. Ben kendim yapmıştım makyajımı çok da güzel oldu.

30 ekim 2024 18:41

5. Ss size kalmış bir şey. Ben makyajımı kesinlikle kendim yapardım ama saç konusunda kendine güvenmediğim için kuaföre giderdim mesela. 6 bin çok cidden.

30 ekim 2024 20:57

6. Ben o parayla iyi makyaj malzemeleri alıp nişanda kendim yapmıştım, düğün günü de aynı malzemelerle kuaföre gidip kendi ürünlerim ve fırçalarımla (hijyen önemli ve çoğu kuaför makyajda hijyene yeterince önem vermiyor oralardan uçuk vs kapasım yok) makyajı yaptırmıştım. Sonuç nişan fotolarım süper düğün eh işte, valla benim yaptığım makyaj çok daha iyiydi çünkü önce birkaç deneme yapıp kendime en yakışacak şekilde yapmıştım. Şimdiki aklım olsa düğün günü de kendim yapardım. Elinize güveniyorsanız kendiniz yapın.

30 ekim 2024 21:19

7. Macte yaptırıp değeri kadar ürün alın ve düğün makyajında siz içinize sinen ürünleri götürürsünüz

31 ekim 2024 13:54