nişanlım ailesine para veriyor, bundan hoşlanmamam sorun mu?

soru yorumda

1. kesinlikle karışmanız haddinize tabiki. nolucağı bilinmez şimdiden önüne geçmesin de evlenince mi konuşulsun ya tepkisi kötü olur da iş ileri boyutlara taşınıp boşanmaya kadar giderse. kesinlikle şimdiden bu durumu netleştirmelisiniz.

27 mart 2019 17:55

2. Durum hiç hoş değil ama şuan nişanlıyken bunu söylersen kötü sen olursun. Nişanlın tepki verebilir sen nasıl aileme yardım etmeme laf edersin diye. Ama şurası açık evlenince de devam ederse eyvah. O zaman uyarırsınız çünkü artık ayrı bir aile olacaksınız. Devamlı başka yere para verilmesini kaldıramam şahsen.

27 mart 2019 18:00

3. Ödemelere şimdiden başlayın. Eşyaları taksitle alın ödemeye başlayın. Para yoksa yoktur eşyaların taksitine gitti diyince ne diyebilirler. Ailesidir ama yuva kuracak evlatlarınıda müşriflikle engellemeleri biraz bencilce. Direk diyemiyorsan da nişanlına eşyaları alıp ödemeye başlayalım de sonra sıkışmayalım falan de. Birden kabul etmezse de ara ara söyle aklının biryerine yer edinsin yakında seni mantıklı bulur. Geçmiş olsun bu arada dert derttir.

27 mart 2019 18:04

4. Ben düzeleceğini sanmıyorum kardeşi evini yaptıracak diye kredi çekti yardımcı olmak için. Kadın üstüne yattı evini yaptırdı ve geri ödemiyor.

27 mart 2019 18:29

5. Ne demek karışamaz onlar ailesi . Kafayı yediniz heralde. Bu süslü bi kaç sene sonra burda soru açsa eşim sürekli ailesine para veriyor nişanlıykende böyleydi diye o zaman niye evlendiniz yazan da olur. Ailesi aylık binlerce liralık harcama yapacak durumu olacak ama nişanlım hala onlara para yardımı edecek oldu canım oldu.

27 mart 2019 18:50

6. evlendikten sonra ne olacağını görmek, kumar oynamak gibi bir şey. bence şimdiden konuşun.

27 mart 2019 19:16

7. yukarıda biri "sadece" nişanlınız henüz demiş. arkadaşlar, nişandan sonra ne oluyor biliyorsunuz değil mi? ya da nişan ne için yapılıyor? buradaki yorumlar artık cidden saçmalamaya başladı. soru sahibi, hoşlanmamanız normal "çünkü" evlilik yolundasınız. bunun ötesinde sorunuzu sildiğiniz için başka yorum yapamıyorum.

27 mart 2019 21:13

8. anonim 8, kızkardeşim olsanız - nolur beni affedin- size kendinize gelmeniz için okkalı bir tokat atardım sanırım ya da başınızdan aşağı buzlu su dökerdim. yani şoka girip kendinize gelin diye, başka şeyden değil. waow.

27 mart 2019 21:16

9. Anonim 8, lütfen kendinize gelin. Dünyadaki son erkek değil.

Soru sahibi, siz de konuşun nişanlınızla. Şimdi böyleyse sonra da böyle devam edecek. Bu durumu yaşayan herkes boşandı çevremde. Batar yani bir süre sonra insana siz yemeyip içmezken ailesinin nişanlınıza güvenerek gezip tozması. Net bir şekilde konuşun, yolunuzu ona göre çizin derim.

27 mart 2019 22:29

10. Anonim 8 seni sarsmak istedim.

28 mart 2019 00:58