nişanlım beni hiç makyajsız görmedi ?

kızlar 2 buçuk yıldır birlikteyiz bir kere olsun hazırlanmadan makyaj yapmadan gitmedim yanına onda kalınca da mecbur makyajlı uyudum evlenince napıcam acaba  lisede çok zorbalığa uğradım çirkinsin şöylesin böylesin vs vs diye kimsede sevmedi beni ilk sevgilim o o yüzden biraz da böyle sizce ne yapmalıyım

1. öncelikle kimseye güzellik borcun olmadığına kendini inandır süslü. kendi makyajsız halini seversen çekinmeden gösterebilirsin. başta zor olur belki ama makyajını ufak ufak sadeleştirerel ilerleyebilirsin. mesela rimeli elersin, sonra fondöteni bırakıp sadece kapatıcıyla idadere edersin. böyle ufak ufak hem kendi gözün alışır hem nişanlın alışır. lütfen kendin için kendini sev ama.

6 mart 01:25

2. Makyajlı uyumak nedir ya? O makyaj akıyor daha kötü görünüyorsunuz. Bu kadar takıntılı olmanız sağlıklı değil, hem cildinize hem mental sağlığınıza yatırım yaparsanız daha iyi hissedersiniz

6 mart 01:27

3. Evinde kalıyorsan dus falan almiyor musun süslü? Dusunu al cildini temizle karşısına çık :)

6 mart 01:34

4. Makyajsız da güzel görünmek için ne yapılması lazımsa onu yap. Öncelikle cilt problemlerin varsa hallet ve sürekli nemli sağlıklı tut, kaşlarını uzatma ve güzel şekil verdir. Saçların her daim temiz ve bakımlı dursun. Toplamak da işe yarar ben makyajsızken toplu kullanıyorum yüzüm daha iyi duruyor. Kulağına Küçük inci küpelerden takabilirsin doğal ve tatlı durur. Ne alaka deme benim tipime gerçekten etki ediyor hahah. Kirpiklerini kıvır. Ev içinde de olsan rahat ve şık parçalar seç. Güzel kokmalısın her daim. Esmersen işin zaten daha kolay. Beyaz ve soluksan, bahsettiğim gibi cildin ışıl ışıl olması lazım. Dudaklarına hafif renk veren balmlardan kullan ve asla kuru çatlak bir görüntüde olmasın. Dişler her daim tertemiz olsun. Göz altı morlukları en büyük düşman bunun da çözümünü ararsın. Amaaaaaa en önemlisi kendini beğenmen ve özgüvensizliğini karşıya belli etmemen. Adamla nişanlısın zaten seviyordur ve bu yüzden her halinle de beğenir zaten

6 mart 01:41

5. Makyajı azaltarak başlamalısın bence. Kendini değiştirecek kadar makyaj yapıyorsan adam da garipseyebilir öyle görürse. Lisedeki zorbalıklar illa sizi beğenmediler diye yapılmıyor, topluluk psikolojisi. Biri üzerinize geldiyse diğerleri de hücum etmiştir onlara çok takılmayın.

6 mart 01:47

6. Bence de azalt ben öyle yapmıştım. Makyajsız bambaşka bi insanım bu arada bunu herkes söyler. Sebebi kirpiklerim zayıf ve gözlerimin altı mosmor. Kansızlık sorunu çekmiyorum ama dudaklarım inanılmaz renksizdir

6 mart 15:24

7. Bacım böyle hayat mı geçer yahu?

6 mart 22:21