nişanlımk sürekli kavga ediyoruz ilişki yürümüyor artık?

süslüler nişanlımla ilişki arap saçına döndü artık. her şey onun ilgsiziliğiyle başladı. dönemsel olduğunu söyledi geçen sene. git gide büyüdü. önce kendimi suçladım sonra daha da kötüye gitti. eften püften sürekli kavga ediyoruz. ikimiz de çok yıprandık. iletişim kuramıyoruz. bazen iki ay konuşmadığımız oluyor. burdan dönen var mı?

1. Nişanlıyken nedense daha bir gergin olunuyor sanki sırf çevremden bunu çok duyduğum için nişanlanmadım sevgili olarak devam. Nişanı yaparım hemen peşine bekletmeden düğün.

22 haziran 2020 23:48

2. süslü sevgiliyken başladı bu. hatta başladıktan yaklaşık bir yıl sonra nişanlandık. burası benim hatam

22 haziran 2020 23:51

3. 3 ay nişanlı kaldık ve 3 ay boyunca her gün kavga ettik. Nişanlılık süreci hep böyle geçiyormuş diye düşündük herhalde, evlendik. Defalarca boşanmanın eşiğine geldik. Hala da aynı durumdayız. Ne kopabiliyoruz ne devam edebiliyoruz öyle bi kısır döngü. Çok iyi düşünün süslü.

22 haziran 2020 23:55

4. bu soruyu sordum ve üstüne şimdi ayrılıyoruz galiba. zor bi süreç olacak

23 haziran 2020 00:00

5. Süslü kiminle konuşsam nişanlanınca farklı oluyor diyorlar yani kavga vs kaçınılmaz ben bunu etraftaki insanların ilişkiye dahil olmasına bağlıyorum amaaa burada bir ama koydum çünkü siz iki ay diyorsunuz bu bana çok uzun bir süre gibi göründü tartışma sebepleriniz neler tam olarak bir neden söyleyebilir misiniz yoksa alelade şeyler mi ? Yani ikinizden kaynaklanan sorunlar mı yoksa çevre etkisiyle olan sorunlar mı ?

23 haziran 2020 00:00

6. çevresel şeyler de oluyor normal de. inanın bana niye öyle şaka yaptın kavgası bile yapıyoruz

23 haziran 2020 00:01

7. "bazen iki ay konuşmadığımız oluyor" buna şok oldum. sevdiğiniz, özellikle hayatınızı birleştirme adımında olduğunuz bir insanla iki ay konuşmamak? süslü lütfen bu kendi yazdığınız cümleyi oku. doğru insan böyle bir şey olamaz bence.

23 haziran 2020 00:02

8. Suslu nisanli olup da 2 ay konusmamak nedir? Mutlak bir boşanmadansa nisandan ayrilin gitsin tabii ki. Iliskide sıkıntı varmis bi hata edip nisanlanmissiniz bari evlenmeyin.

23 haziran 2020 00:42

9. Neden bilmiyorum ama nişan atmak boşanmadan zor geliyor şu an

23 haziran 2020 00:45

10. Evli olmadığınız için nişan atmak boşanmaktan zor geliyor. Evlenince boşanma aşamasına gelirseniz keşke nişanlıyken ayrılsaydım dersiniz.

Bunu nişan atın diye söylemiyorum tabii tamamen sizin tercihiniz. böyle bir şeyi kimse söyleyemez.

Ne durumdasınız şu an süslü ?

23 haziran 2020 07:47