niyetim aşağılamak değil ama beni sürekli aşağılamaya çalışan arkadaşım?

süslüler insanlara giydikleri gördükleriyle not veren bi insan değilim öncelikle bunu belirtiyim. bana da bu şekilde yaklaşılmasından hoşlanmam. yalnız bir arkadaşımın bana karşı tutumu beni çok rahatsız ediyo artık ve kendisinden iyice soğudum. kendisi liseyi zorla bitirdi, ben çok iyi bi üniversitede iyi bi bölüm okudum. dediğim gibi karşılaştırma yapmak kimseyi hor görmek değil derdim bunu belirtiyim. arkadaşımın bu konuyla ilgili bi yarası var ki muhtemelen her ortamda beni kültürsüz başarısız gösterip dalga geçmeye çalışıyo kendince. bi gün dayanamayıp insan içinde kendisini bozucam çok zor duruyorum ama niye böyle bişey yaptığını da anlamıyorum gerçekten. hani benim eğitimimle dalga geçebilecek bir pozisyonda değil, ben ona sen liseyi bile zorla okudun desem kalkıp ağlayacak bir durumda ama hep bana karşı böyle bir tutum içinde. bu konuyu açıp konuşamam onunla çünkü saçmalıyosun ne diyosun sen diye üstüme gelir, çok kompleksli ve kendini sürekli kanıtlama ihtiyacı duyan biri. sizce ben yol yordamla nasıl bu durumdan kurtulabilirim?

1. Benzer bi durumda cozum bulamayip ben iletisimi kesmistim .umarim bulursunuz

3 ocak 2022 19:26

2. Kendi konumuna bakmadan beni aşağılamaya çalışan insani öyle bir yerin dibine sokarım ki oradan uzun süre çıkamaz. Anladığı dilden konuş.

3 ocak 2022 19:27

3. Nedense soruyu kuzenim diye okudum. Sonra farkettim arkadaş yazmışsınız. Bakın akrabalık bağınız da yok. insan arkadaşlarını kendi seçer. Ben anlamıyorum niye bazı insanlara katlanıyorsunuz ya? Size iyi hissettirmeyen birini çevrenizde tutuyorsunuz? Bağımlı kişilik bozukluğunuz mu var nedir?

Anon1 saldırışı yaptım evet ama bi mantıklı düşünün lütfen.

3 ocak 2022 19:29

4. Toplum oyle bi hale geldi ki okuyan insana saygi duymayi birakin, bullylemek moda oldu

3 ocak 2022 19:33

5. Süslüler arkadaşlığımı bitirmek pek kolay olmaz çünkü çok zor zamanlarımda yanımda olmuş biri, yani başarısız bi insan olmasını beni aşağılayarak örtbas edebileceğini sanıyo. Bu biraz da benim onu çok poh pohlamamdan kaynaklanıyo olabilir. Ben onu kendini kötü hissetmesin diye hep övmüşümdür ama o beni yermeyi tercih ediyo işte. Asla onun bana gösterdiği tavrı ona göstermek istemezdim, bu her şeyden önce terbiyesizlik ama beni sonunda buna mecbur bırakıcak. İnsan içinde olmasa da kalbini kırıcam bu konu yüzünden

3 ocak 2022 19:43

6. Burçlar ne btw