noldu ya makyajın da mı modası geçti?

artık kimsede eskisi gibi farlı fondötenli makyaj görmüyorum rimel kapatıcı sürüp geçiyo musunuz sürünce kendimi düğüne gitcek gibi hissediyorum herkesin yanında. bütün far paletlerimi çekmecede kaderine terk ettim :(

1. Çevremde böyle yapanlar var hayırdır nereye gidiyorsun diyesim geliyor ama yapan var yani bitmiş değil

7 nisan 2024 22:25

2. Ay lütfen makyajın modası geçsin hepimiz bir anda bırakalım, Cildime o kadar ağırlık veriyor ki ama yapmayınca da kendimi eksik hissediyorum

7 nisan 2024 22:28

3. Evet ya ss o farlı eyelinerli makyajlar bitti. Fresh var yok arası makyajlar güzel şimdi.

7 nisan 2024 22:31

4. Arada canım çekip yapınca arkamdan düğüne mi gidiyo diyolardır cidden... Valla ben de ayak uydurmaya çalışıyorum sade makyajlar yapıp ama gözlerim böyle bi boş boş duruyo süslüler ya

7 nisan 2024 22:44

5. Clean girl Makyajı kalp ben süslü. İyi ki de moda oldu. Bana zaten far hep saçma geliyor. Yani gözümün üstü neden yeşil olmalı? Ya da mor. Belirgin olmayan renkleri belirginleştir ve go bence harika.

7 nisan 2024 22:46

6. cok sukur o karanlik donem bitti

7 nisan 2024 22:52

7. ay bana da aynı his geldi son 1 senedir. maskarayı bile bıraktım, ki küçük gözlüyümdür maskara cidden gözlerimi büyütüyor. ama maskara kullanınca bile düğüne gidiyormuşum gibi hissediyorum artık.

genel kanı böyle olmayabilir tabii, pick me'lik yapmıyorum yanlış anlaşılmasın :d no makeup makeup aşırı iyi geliyor bu ara bana.

benim de paletlerim falan dolapların arkasında çürüyor. istediğim renklerde tekli far alıyorum artık sadece. allık ruj bitti gitti :') hevesimizi aldık galiba...

7 nisan 2024 22:53

8. Allık, ruj nasıl bitebilir arkadaşlar djdjdk

7 nisan 2024 23:03

9. a8 Allık, ruj sürdüm makyaj bitti gitti diyor süslümüz

İş bitti anlamında :d

7 nisan 2024 23:10

10. herkes ne yapıyorsa aynını yapmak zorunda değilim ben gayet de yapıyorum banane moda imiş değilmiş

7 nisan 2024 23:11