oda arkadaşım kokuyor, kırmadan nasıl söyleyebilirim?

yurtta iki kişilik odada kalıyorum. oda arkadaşım bu sene yeni geldi. sürekli yatakta vakit geçiriyor ve odadan asla çıkmıyor. odada garip bie koku fark ediyorum havalandırıyorum havalandırıyorum geçmiyor. başta yatakta yediği yemekler sanıyordum ama meğer kokan kendisiyimiş. onu kırmadan nasıl söyleyebilirim bunu. pazardan beri duş almadı fark ettiğim kadarıyla, yurdumuzda da sürekli sıcak su var ortam müsait. öyle aman aman dersi de yok vakti olmadı desem.

1. Anonim 1 ben de 3 gunde bir banyo yapiyorum ve bunun kotu bisey oldugunu dusunmemistim hic :( kokmuyorum da yani :(

9 ocak 2020 22:25

2. soruya benim oda arkadaşımı yazmışsın süslü resmen. diğer süslüler ne yazdıysa harfiyen dedim hatta çamaşırlarını kaç günde yıkıyorsun banyoya ne zaman giriyorsun falan diye soruyorum artık giricem birazdan ay uyuyakaldım ay üşendim diye diye 4 gün yıkanmıyor ve odamız küçücük. ayakları peynirli doritos gibi kokuyor dışarıda giydiği çorapla yatağına giriyor ben de çoraplarımı falan daha kapıda çıkarır terlik giyerim kaç kere kavgasını yaptık halıyı kokutuyosun diyorum. asla anlamıyor ya asla. çürük nemli bir şeyler kokuyor dolabı. yatağında çarşafı bile yok ya geçen ay regl olmuş yatağının süngerinde kırmızı leke var onu üstünde yuvarlanıyor. dönem boyunca bornozunu bir kere yıkamadı kusucam ya kusucam. laftan da anlamıyor öf be ne çektik şu yurttan.

9 ocak 2020 22:47

3. En çok kokanlar ben hiç kokmam diyenler ya. Saçınız yağlanmıyor diye temiz sanmayın kendinizi. Her gün dışardaysanız insanların otobüste üzerinize nefes alıp vermesi, sigara dumanı, yemek kokuları, bütün gün kapalı ayakkabı içinde duran ayağınızın kokusu, polyester kıyafetlerin yaptığı ter kokusu. Bunların nasıl koktuğunun farkında değilsiniz gerçekten.

9 ocak 2020 22:54

4. Geçen yılki oda arkadaşım bu. Yatakla öyle içli dışlıydı ki nevresimlerinin rengi sapsarıydı. Her odaya girdiğimde pencereyi açardım falan ama hiç oralı olmazdı. Duşta sadece 1 şişe şampuanı vardı. Ne sabun ne duş jeli ne lif. Yıkansa neye yarar. Koridor sorumlusu ablamız vardı ona dert yanınca aylardır çarşaf değiştirmiyor ben de fark ettim demişti. En son memura söyledim. Bizim odaya gelip bu oda çok kötü kokuyor hepiniz nevresimlerinizi değişin demesini rica ettim. Geldi söyledi değiştirdik hepimiz. 1 ay falan huzurlu uyuduk sonra yine aynı. Uzun lafın kısası pat diye söyleyin. Böyle dolambaçlı olmuyor.

9 ocak 2020 22:58

5. Anon6 bi insanin ayagi nasi haliyi kokutur ya ahahjdhshsh asiri kotu bi durum girince öf pöf yapsaniz yuzunuzdrn anlamaz mi

9 ocak 2020 23:16

6. benim oda arkadaşım da böyleydi aynen. tuvalet odanin icindeydi terliksiz giderdi. 1 yil kaldik onunla 1 yilda 2 kere nevresim değiştirmişti. 3 kisiydik, ikimiz sürekli soylenirdik oda kokuyor cam acalim garip bi koku var falan. hic tinlamazdi. surekli de kulaklikla dolasirdi soylenmelerimizi de cogunlukla duymazdi dkskskls bence boyle seylerde alttan almak falan olmuyor ya. direkt ama guzel bir dille soylemen gerek.

9 ocak 2020 23:52

7. ay benim bu seneki oda arkadaslarimdan bir tanesi boyle ya. bir sise sampuan bir sise sac kremi baska da bir seyi yok dusta. kirlilerini biriktiriyor eve goturup yikiyor yurtta asla yikamiyor, sabunu yok zaten dislerini fircaladigini da pek dusunmuyorum :( deodorant falanda kullanmiyor o tuvaletten ciktiktan hemen sonra girersem kokudan boguluyorum eksi eksi kokuyor ya

10 ocak 2020 01:12

8. diş macunu lafı geçmişken kızlar 1 dönem 4 ay ve oda arkadaşım 4 ayda bir kutu diş macununu ve 500mllik el sabunu bitiremedi. kavga çıkarmıştım bir kere süslü buraya bu ayaklarla basma diye verdim deterjanımı yumuşatıcımı git yıka dedim ben 2 gün yurtta olmıycam ben gelene kadar yıka kurut ser dedim artık yani kendi eşyalarını bıraktı benimkileri de pisletiyor.

10 ocak 2020 02:06

9. ay benim diger oda arkadasimda 4 ayda ancak minicik bir dus jelini bitirdi. ben 3. dus jeline gectim. her gun dusa giriyorum zaten sicak memlekette yasadigimiz icin gecenlerde bana regl oldugunda her gun dusa girme iki gunde gir falan gibi sacma salak bi laf etti dhdkdbdkddh kimlerle sinaniyoruz acaba ya

10 ocak 2020 03:05

10. Süslü biraz gülesim geldi ama herkesin başına gelebilir diyip toparlamaya çalıştım kendimi. Nasıl denir hiç bilemiyorum. Çok gururu kırılabilir. Dikkatli ve özenli cümleler seçmek lazım. Kendinizi de olaya katıp diyebilirsiniz. Mesela: yaa yurdun yemeklerinde değişik bi baharat mı var acaba bi koku oluyor değil mi her gün yıkanmamız lazım bence gibi gibi.

11 ocak 2020 01:55