ofise yemek götürmek için taşıma kabı önerisi?

internette baktığımda hep sıcaklığı muhafaza eden kaplar gördüm ama ben zaten salata tarzı yemekler getireceğim ya da ton balıklı tavuklu sandviçler vs. bu sıcakta bozulmasından çekindiğim için uygun bir şey arıyorum, var mı önerisi olan?

1. ss ben senelerdir yemeğimi evden götürürüm.

(link: https://www.a101.com.tr/ev-yasam/nofrost-saklama-kabi-380-ml-yesil_p-26039583 şunların) daha kısa ve yassı olanları var bende. bunlara koyuyorum iş yerine gelince de buzdolabı var çay ocağında. oraya koyuyorum. yemekten 1 saat önce çıkarınca ılınıyor zaten. sonra öğle arasında yiyorum. ekstra başka bir çabam olmuyor. ton balıklı salatayı da ton balıklarını konservede iş yerine götürüp öğlen çay ocağında hemen hazırlayıp yiyorum. yoksa kokar.

1 ağustos 2024 13:25

2. teşekkür ederim süslü, ben büyük bi kamu kurumunda çalışıyorum çay ocağındaki buz dolabına koyamıyorum hem uzağımda kalıyor hem de biri koymak isterse herkes koyar diyerek pek olumlu yaklaşmıyorlar ama aklımda olsun bu kaplar da sağlam duruyor

1 ağustos 2024 13:32

3. o zaman bak eczanelerde buz kalıpları bulunur. normalde insülin alınca verilir. onlardan alıp içi ısı yansıtmalı (folyo gibi parlak yüzeyi oluyor) bir çantaya yemeğini ve 1-2 buz kalıbını koyarsan buzdolabı gibi soğuk tutar saatlerce. onlardan kullanabilirsin.

1 ağustos 2024 13:52

4. Sıcak tutan, soğuk da tutar diye biliyorum. 🙄

1 ağustos 2024 14:12

5. (link: https://ty.gl/me4wqpeokj Bu nasıl? )

1 ağustos 2024 14:14

6. yeni nesil sefer tasları var.

1 ağustos 2024 14:17

7. Çelik kaplar sıcağı ve soğuğu muhafaza eder. Bende ikea çelik sefer tası var çok memnunum.

1 ağustos 2024 15:30

8. çok teşekkür ederim süslüler çok güzel fikirler geldi. sıcak tutan kaplar soğuk da tutuyorsa bakabilirim ben nedense bira konulan çantalar var ya onlar gibi bir şey gerektiğini düşünmüştüm :D

her gün dışarıda ne yesem diye düşünmekten bıktım maddi olarak da yorucu olmaya başladı ve maliyetler artıkça restoranların güvenilirliğinden de endişe ediyorum. meyve salatası, yulaf lapası, sandviç, tahıllı salatalar, bazen soğuk yenebilecek sebze yemekleri vs her şey yiyebilirim zaten sıcak yemekle pek aram yok. tavuklu bulgurlu vs yemekler çabuk bozulduğu için sabahtan öğle arasına geçen saatte bozulmasından endişe ettim biraz

1 ağustos 2024 16:09

9. ben (link: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BVZL79FW/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&th=1 şundan) aldım. akşamdan hazırlayıp buzdolabına koyduğum yemeğimi sabah bu çantanın içine atıyorum, öğlen saatlerinde tam yenme ısısına gelmiş/hafif serin oluyor. daha uzun süre soğuk tutsun istersem ve içine buz bataryası atarsam eminim epey soğuk kalır saatlerce ama o kadar soğuk kalmasına ihtiyacım yok. sıcak yemek koymayı ise hiç denemedim.

bu arada, muadil epey çanta var piyasada, ben örnek olsun diye kendi aldığımı paylaştım.

1 ağustos 2024 19:23

10. Anonim 7 süslü süper aradığım şey buydu işte çok teşekkürler