okulda geçen kore dizisi/kdrama önerisi?

kızlar bana okul temalı(tercihen lise), hayaller ve arkadaşlığın önemli olduğu kore dizileri önerebilir misiniz? izlediklerim: dream high 1-2, school serisi,sassy go go. özellikle de dream high 1i inanılmaz sevmiştim ama hiç benzerini bulamıyorum. bu arada başkarakter kız ezik olmazsa da mutlu olurum çünkü dream high2yi zar zor izledim onun yüzünden dkdmdkememeö

1. Extraordinary you kesinlikle

16 haziran 2020 17:41

2. Teşekkür ederim anonim 1. Şimdi ona başlıyorum öyleyse :3 Anonim 2 yorumunu okurken güldüm, aynen öyle kdmdskeö

16 haziran 2020 19:05

3. Anonim 4 çook çok teşekkür ederim uzun ve detaylı yazdığın için, hepsini izleyeceğim :3 O Replyi ben zaten izlemeyi düşünüyordum. Kpop gruplarını da seviyorum hatta replylerin bir tanesinde apink'ten eunjung oynuyor diye görmüştüm :d Diğerlerini de ekledim listeye. Bu arada Heartstringsi de bu dalda öneriyorlar, onun hakkında hiç bilgin var mı? :D

16 haziran 2020 23:58

4. süslü izlemediysen love alarm da güzeldi 2. sezonu da gelicekmiş yakında

17 haziran 2020 01:56

5. Teşekkür ederim hepinizee. Bunlar beni baya bir götürür :d İlk az kişi yazacak galiba diye üzülmüştüm ama anonim 4 bir orduya bedel çıktın çok teşekkür ederim tekrardan ahahhaah

17 haziran 2020 11:07