okuldaki boş sınıfta çalışan çocukla nasıl sohbet başlatabilirim?

bazen sadece o orda oluyor.ne diyerek konuşma başlatmaya çalışsam absürt olmaz

1. Hangi dersi çalışıyorsun, x dersine benzettim ya da x dersine yardımcı olacak birisini arıyordum diye konuya girebilirsin. Sen de mi x bölümü okuyorsun gibi

25 aralık 2024 00:28

2. Hangi dersi çalışıyorsun, x dersine benzettim ya da x dersine yardımcı olacak birisini arıyordum diye konuya girebilirsin. Sen de mi x bölümü okuyorsun gibi

25 aralık 2024 00:28

3. a1 aynı bölümdeyiz birbirimizle bakışıyoruz.Birden ne çalışıyorsun diye sormak yerine başka bir şey sorup konu açmak istiyorum ama soru bulamıyorum pwpwwp.

Sınıfla ilgili bir şey mi sorsam dedim bulamadım

25 aralık 2024 00:37

4. a3 bunu sorabilirim ama muhabbet açılacak başka bir şey mi sorsam aklında var mı öyle bir şey? Üst dönemden bir çocuk konuşmuşluğumuz yok bakışıyoruz

25 aralık 2024 00:50

5. "sen bizim dönemden misin ya bu arada, arada bi denk geliyoruz sanki"

25 aralık 2024 01:00

6. ust donemse su an sizin donemin zor bir dersinden konuyu acip iste x dersi de cok zor hocasi da soyle boyle hic yardimci olmuyo vs diye devam et iste ss not falan sor nasil calismayi tavsiye edersin de sonrasi zaten o da getirmek isterse gelir

25 aralık 2024 01:09

7. Okuldaki boş sınıfta bazen sadece o oluyorsa gerçekten derdi derslerine odaklanabilmek ve insanlardan uzak olabilmek diye düşündüm nedense :(

25 aralık 2024 01:38

8. a4 in dediği gibi yapmaa djjdkd

25 aralık 2024 01:42

9. Bölümden birinin yanına dümdüz selam naber diye gidebilcek özgüvene sahip olmalısın bence ya

25 aralık 2024 03:14

10. ya ss git direkt gülümse ve merhaba de ya. başka da bir şey demene ve yapmana gerek yok... eşşek değilse, sana en ufak ilgisi varsa o devamını getirir zaten.

unutma, bir erkeğe ilk adımı atmak her zaman risk. abartmadan arkadaşça davranmalısın, büyütme gözünde.

25 aralık 2024 03:42