okulum uzadı ama ailem mezun oldum sanıyor, okulumu dondurdum ve çalışıyorum?

özel bir üniversitede okuyordum ve ilk yıldan bursunu kaybettim. ailem okulumu ödedi ama şuan mezunum sanıyor ama ben okulumu dondurdum ve para biriktirince döneceğim ve okulumu bitireceğim. çok gerginim, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Valla ne düşünelim bizlik bir şey yok bu hayat bu şekilde geçmez.

9 mayıs 2021 15:27

2. Ne iş yapıyorsun süslüm? Kaldığın derslerde yardımcı olmaya çalışalım istersen?

9 mayıs 2021 15:29

3. süslüler okulum en azından 2,5 yıl uzadı, elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ama web developer olarak çalışıyorum. ailem neden alanımla ilgili iş yapmadığımı sormuyor çünkü zaten ee mühendislerinin yarısı programcı gibi çalışıyor. planım iki yıl çalışıp biriktirdiğim parayla bir yıllık okul ücretini ödeyip çalışmaya devam ederken okula devam etmek ama çok korkuyorum bu kadar büyük bir yalan söylediğim için ama mezun olamadığımı söylesem gerçekten psikolojimi mahvederler en azından biraz kendi ayaklarımın üstünde durup sonrasında kendi ayaklarımın üstünde durarak devam edersem belki çok üzülürler, kızarlar ama tepkileri daha az olur diye düşündüm.

9 mayıs 2021 15:37

4. teşekkürler cevaplarınız için. anonim8 şu an birçok yeni mezundan daha fazla kazandığım güzel bir işim var, diplomamı almasam bile(bu arada diploma kırdırabiliyorum istersem ve önlisans diploması alabiliyorum) güzel ve garanti bir işim var.

9 mayıs 2021 19:29

5. Anonim 8 mal mısın acaba işim var diyor hala ailene zararsın diye Shshs okuma yazma ilkokul terk

Bence dert etmeyin, işiniz de var işinizin önü zaten açik.bitirirsiniz okulunuzu dert etmeyin

9 mayıs 2021 22:12

6. devlet okuluna geçiş yapıp parasız okusanız?

10 mayıs 2021 01:23

7. süslü çok isterdim ama devlet okuluna geçebilmek için 2. sınıfta olmak gerekiyor ama okulumda sınıfta kalma olmadığı için resmi olarak 4.sınıf gözüküyorum :(

10 mayıs 2021 02:39

8. Ya kaç yaşına gelmiş yetişkinsiniz bu süreci iyi yonetememis ve uzatmış olabilirsiniz bunu aileniz anlayamayacak ve saygı duymayacak kafada mi ? Yeni mezun başlayan birinden daha fazla maaş aliyorum demişsiniz ama en fazla 4k falansa nasıl okul taksitlerini ödeyeceksiniz o parayla? Aile ile yüzleşip bir an önce bitirmek dışında çok şansınız yok gibi suslucum en azından hepsine olmasa bir kısmına destek olurlar.

10 mayıs 2021 11:38