opel corsa kullanan süslüler ?

süslüler aranızda 2015-2018 model opel corsa otomatik kullanan varsa şehir içinde yakıtı hakkında bilgi verebilir mi ? almayı düşünüyorum ancak çok yaktığı söyleniyor.

1. Aksine yakıt tüketimi çok dengeli.

9 haziran 2019 14:33

2. Ben 2013 modelini kullanıyorum gerçekten çok yakıyor

9 haziran 2019 14:36

3. 2015 kullandım iki ay önce sattım çok yakıyor İstanbul’da dur kalk dur benzini su gibi içiyor bence

9 haziran 2019 14:44

4. şehir içi 1.4 araba için ortalama yakıt tüketimi 7.4 civarıydı.

ki bu fabrika verilerinin 1.5x üstünde.

9 haziran 2019 14:44

5. Arkadaşım benzin masrafından bıkıp sattı, i20’ye geçti.

9 haziran 2019 15:38

6. Teşekkür ederim süslüler o zaman yaris değerlendireceğim. Kullanan varsa paylaşabilir mi tecrübesini ?

9 haziran 2019 15:39

7. Süslüm ben i20’nin kasasını çok beğeniyorum ama o da corsadan çok farklı değilmiş hatta 10-12 lt görenler var çevremde :(

9 haziran 2019 15:40

8. Ben yaris kullanıyorum ortalama 6 yakıyor. 1.5 otomatik benzinli. Ve çok memnunum arabadan. Hatta opel corsa alacaktım tam ben de burada sorup benzini yüzünden vazgeçmiştim. Opel alacağıma üstüne biraz daha koyup Toyota aldım servisinden vs de çok memnunum.

9 haziran 2019 16:21

9. 6.anonim süslüm kaç modeli ne zaman ne kadara aldınız acaba piyasa şu an çok fazla şişirme fiyat kaynıyor

9 haziran 2019 16:31

10. Ben 2018 sıfır almıştım süslü geçen yıl. Acil ihtiyacım vardı ve temiz ikinci el bulamamıştım. 77bine denk gelmişti. 1.5 motor fun special multidrive s modeli benimki. En boş modeli ama ben gayet memnunum.

9 haziran 2019 16:35