Yürüyüş
Dengeli beslenmenin verdiği cilt ışıltısı
Bol bol su
Kesinlikle 25+ iseniz kolajen ve q10 tarzında takviye ürünleri
Gua-sha,yüz yogası,roller,buz terapisi
İmkan varsa maddiyatla ilgili sorun yoksa mezoterapi,altın iğne gibi işlemler,eğer maddiyat sorunu varsa da bunlara alternatif olarak kaliteli bir cilt serumu bile evde dermaroller uygulaması
Saça ışıltı attırmak,şekil vermekte önemli.
Saça ışıltı dedim diye illa platin sarısı olmasına gerek yok,en esmer insan bile hafif küllü tonlarda gölgeler ve ışıltılar ile saçını başka boyuta taşıyabilir.
Vücuda göre giyinmek. Kaliteli kumaş tercih etmek,kiloluysa ince yerleri ön plana çıkarmak. Mesela bacakları kalın ama beli ince ve göbeği olmayan birisi kemer ya da yüksel bel kullanarak belinin inceliğini ön plan çıkartabilir
Makyaj olarak mat ten makyajından ziyade ışıltılı makyaj yapmak daha çekici ve kesinlikle daha bakımlı gösteriyor,fark ediliyor yani.
Cilt tipi yağlıysa sadece yağlanan bölgelere pudra geçilerek ışıltılı baz kullanılıp makyaj daha soft durabilir.
Kahve tonlu rujlardan ziyade pembe tonlar ve glosslarda daha çekici bence.
Kaş seçimi ve kirpikte önemli. Kaşlar yüze göre alınmalı,hatta bence bir tık çok hafif kavisli kaş daha seksi,kirpik olarak tekli kirpikler sadece uçlara takılıp dikkat çekici olabilir.
Tırnakta ise ben çok klasik olacak ama kırmızı ve bordo ojenin daha feminen ve seksi olduğunu düşünüyorum,badem tırnakta öyle.
Birde her daim temiz kokmak,sık sık duş alıp banyo köpükleri,losyonlar ve mistleri alışkanlık haline getirip temiz kokan bir parfümü bolca sıkmak ve yanında taşımak. Parfüm bence çok önemli.
Ayakkabı ve çanta en basit kombini yükseğe taşır.
Örnek:
Yüksek bel paçaları çok hafif bol bir jean giyip,üstüne siyah basic askılı bir bluz ile kombine edip altına tek bant şık ve kaliteli bir ayakkkabı,kaliteli siyah tercihen marka bir çanta,bol takı ve ışıltılı makyaj+dalgalı yapılmış saçlarla herrryere ama heryere gidilir.