ortalama bir kiz nasil orta ustu olabilir?

ortalama standart guzellikte bir kiz nasil orta ustu olabilir? birde nasil zarif olur? dis gorunusu icin neler yapabilir estetik ameliyat disinda

1. Selam süslü,

Duruş düzeltmeye yönelik workoutlara çalışmanı - esneme ve soğuma hareketleri yapmanı öneririm ilk olarak. Duruş tahmin edemeyeceğin kadar etkili.

- Zerafeti tam olarak anlamak için Audrey Hepburn'ün hayatını anlatan 'zerafet'i muhakkak okumanı öneririm. İçten gelen bir şey olduğunu ve bunun dışa yansıdığını göreceksin.

- Yüzünün daha dolgun ve ışıltılı görünmesi çok önemli. Düzenli ve cildine uygun bir bakım rutinine bütçe ayırmanı öneririm.

ve son olarak süslücüm özgüveni iyi olup 'ortalama' görünen kimseyi görmedim. Kendi özgüvenin için çalışabilrisin

1 nisan 2022 17:58

2. Ozguvenim hic yok maalesef. Bunun uzerine calismam gerek ama nasil nerden baslayacagimi bilmiyorum. Yuzum cok yanakli, hande ercelin eski hali gibi. Bi kac kilo versem az incelir. Ama birseyler eksik bende sanki

1 nisan 2022 18:01

3. Süslü yüz yogasını denedin mi peki?

1 nisan 2022 18:05

4. A1 hayir denemedim suslu, ise yariyor mu?

1 nisan 2022 18:07

5. Boyum 1.70 kilom 71. Goz torbalarim mor onu begenmiyorum, bacaklarim guzel olmadigi icin pek elbise giymem. Yuzumde burnum cok kucuk degil, estetik dusunuyordum ama arada kaldim, bu devirde herkes estetik yaptiriyor birde ameliyattan korkuyorum biraz. Cildim purusuz degil, hep makyajli geziyorum

1 nisan 2022 18:10

6. A7 pahalı markalar hangileri ben de böyle bir şeyler almak istiyorum

2 nisan 2022 12:46

7. Yürüyüş

Dengeli beslenmenin verdiği cilt ışıltısı

Bol bol su

Kesinlikle 25+ iseniz kolajen ve q10 tarzında takviye ürünleri

Gua-sha,yüz yogası,roller,buz terapisi

İmkan varsa maddiyatla ilgili sorun yoksa mezoterapi,altın iğne gibi işlemler,eğer maddiyat sorunu varsa da bunlara alternatif olarak kaliteli bir cilt serumu bile evde dermaroller uygulaması

Saça ışıltı attırmak,şekil vermekte önemli.

Saça ışıltı dedim diye illa platin sarısı olmasına gerek yok,en esmer insan bile hafif küllü tonlarda gölgeler ve ışıltılar ile saçını başka boyuta taşıyabilir.

Vücuda göre giyinmek. Kaliteli kumaş tercih etmek,kiloluysa ince yerleri ön plana çıkarmak. Mesela bacakları kalın ama beli ince ve göbeği olmayan birisi kemer ya da yüksel bel kullanarak belinin inceliğini ön plan çıkartabilir

Makyaj olarak mat ten makyajından ziyade ışıltılı makyaj yapmak daha çekici ve kesinlikle daha bakımlı gösteriyor,fark ediliyor yani.

Cilt tipi yağlıysa sadece yağlanan bölgelere pudra geçilerek ışıltılı baz kullanılıp makyaj daha soft durabilir.

Kahve tonlu rujlardan ziyade pembe tonlar ve glosslarda daha çekici bence.

Kaş seçimi ve kirpikte önemli. Kaşlar yüze göre alınmalı,hatta bence bir tık çok hafif kavisli kaş daha seksi,kirpik olarak tekli kirpikler sadece uçlara takılıp dikkat çekici olabilir.

Tırnakta ise ben çok klasik olacak ama kırmızı ve bordo ojenin daha feminen ve seksi olduğunu düşünüyorum,badem tırnakta öyle.

Birde her daim temiz kokmak,sık sık duş alıp banyo köpükleri,losyonlar ve mistleri alışkanlık haline getirip temiz kokan bir parfümü bolca sıkmak ve yanında taşımak. Parfüm bence çok önemli.

Ayakkabı ve çanta en basit kombini yükseğe taşır.

Örnek:

Yüksek bel paçaları çok hafif bol bir jean giyip,üstüne siyah basic askılı bir bluz ile kombine edip altına tek bant şık ve kaliteli bir ayakkkabı,kaliteli siyah tercihen marka bir çanta,bol takı ve ışıltılı makyaj+dalgalı yapılmış saçlarla herrryere ama heryere gidilir.

2 nisan 2022 14:26

8. Saçı ve tırnağı bakımlı olan, kaliteli aksesuar kullanan, güzel makyaj yapan öyle gözüküyor valla.

2 nisan 2022 15:13