pınar sabancının estetikleri var mı yok mu?

kendisi yok diyor ama yüzünde botoks şişkinliği oluyor dönem dönem. çok da bakımlı kadın, güzelliğine de çok önem veriyor. dediği gibi estetiği hiç yok mu yoksa söylemeyenlerden mi sizce? anlayanlar?

1. Göz altı ışık dolgusu yok bence göz altları ciddi şekilde çöktü son yıllarda

28 mart 2022 22:55

2. Burnu estetik. Botox var mi bilemiyorum ama olmama ihtimali dusuk geliyor.

28 mart 2022 23:08

3. Konusma yaptigi bir etkiligin videosuna baktim simdi meraktan :d alninda mimik kipirdamiyor yani botoxlu. Yine de cok dogal ve yerinde yaptirmis hos duruyor

28 mart 2022 23:11

4. Annesiyle ayni doktora gitmis olabilir bilemiyorum daha once kendisi soylemisti burnunun estetik oldugunu yanlis hatirlamiyorsam o yuzden estetik dedim direk. Bakinca yapilmis bir burun gibi durmuyo ama bence

29 mart 2022 02:47

5. Tanıdığım yarı ünlü biri var gençliğinde estetik yaptırmasına rağmen kesinlikle estetiğim yok diyor. Pınar sabancı için estetiği bilmiyorum ama dolgu botoks yaptırdığını düşünüyorum ben de ve söylemiyorlar. çene hatları yanakları dolgun ve alnı da botokslu gibi ve hiç mimiği de yok yazıldığı gibi.

29 mart 2022 09:41