paden markasını kullanan var mı?

instagram'da bakınırken gördüm rujları nasıl kaliteli mi?

1. instagram hesabı (link: https://www.instagram.com/paden.com.tr?igsh=OWI3eXgyNzY3NWZm link)

19 ocak 2024 00:11

2. ya o rezil suluboyadan hallice tintlerinden sonra bide ruj mu çıkarmış? tintini almak gibi bir hataya düştüm süslücüm apple candy rengi. şişesi dandik iki güne kapak kısmı soyuldu, ürün berbat dudaklarım pürüzsüz olmasına rağmen deli gibi dolma yaptı ve bir hafta sonra da küflendi lsğqlwşs ürünü tanıtan ve övenlerin hepsi ya bu kezonun arkadaş çevresinden ya da ürün gönderdiği yükselmekte olan tiktokerlar. sephora çalışanı bir kız arkadaşlarıyla birlikte deneyip dürüstçe ne kadar berbat olduğunu falan açık açık söyledi pelin videoyu kaldırttı. Başka bir kız da deneyip suluboya diye dalga geçmişti ona da yasal işlemleri başlatıyorum mahkemede görüşürüz diye yazmıştı lsğqelşwşs kötü yorumları da hep silip engelliyordu hatta o zamanlar alp diye keko bi sevgilisi vardı onu üstlerine salıyordu. Kız normal değil ki ürünü ne olsun tamamen eleştiriye kapalı kompleksli bir tip.

19 ocak 2024 00:36

3. Rujun Ambalajı mac kopyası mı ben mi yanlış görüyorum?

19 ocak 2024 00:40

4. allah affetsin ama sayfada tanıtım amaçlı videoları paylaşılan kızların imajı vasat dating uygulaması tanıtım reklamlarında çıkan ve "çok sıkılıyorummm hadi indir tanışalım" diyen escort kızlar gibi... :( beleş verseler kullanmam markayı

19 ocak 2024 00:43

5. mahkemede görüşürüz mü demiş:( aşırı itici bir davranış, iyi ki sormuşum

19 ocak 2024 01:23

6. evet mac sandım ilk başta hatta, aynısını yapmışlar.

19 ocak 2024 01:24

7. takip ettikleri de öyle, bir tuhaflar