parası olmayan arkadaşımın tatili bana kitlemeye çalışması?

öğrenciyiz ailemin durumu onunkinden bi tık daha iyi, bu arkadaşım biraz fazla beleşçi x diyelim buna, antalyaya 1 haftalığına başka bir arkadaşımın yanına gidicem buna da nezaketen söylemiş bulundum sen de gel eğleniriz diye benim salaklığım. ondan beri yapıştı ne zaman gidicez diye, şimdi otobüs bileti alacak parası yok ordan burdan bulmaya çalışıyor. ee orda napmayı düşünüyosun gece dışarı çıkıcaz, plaj, alkol, yeme içme vs bi ton masraf sonuçta. tiktoktan canlı yayın açarım diyor :::(((( takipçi sayısı da 2k falan kim hediye atacak. napmam lazim bu arkadaşa? biz diğer arkadaşımla eğlenirken bunun evde oturacak hali yok o zaman da bizden geçinmiş olacak. peşin peşin söyleyeyim mi napayım kızlar

1. asla küçümsemek için demiyorum biz de zengin değiliz ama ayağımı yorganıma göre uzatırdım kendimi zora sokmazdım yani onun yerinde olsaydım

19 eylül 2023 12:13

2. Ahahgagaya nispet yapacağım derken ne güzel elinde patlamış.

19 eylül 2023 12:16

3.  diğer arkadaşım işte çalışıyor gündüzleri evde değil benim de canım sıkılabilir diye çağırdım ne nispeti aq ben de kredi çekip gidicem :s

19 eylül 2023 12:18

4. olabildiğince nazik bir şekilde söyle şimdiden, seni karşılayamayız bizim de maddi durumumuz sıkıntılı gibisinden, tiktok işi yaş diyerek. antalyadaki arkadaşın bu kişiyi tanıyor mu?

19 eylül 2023 12:19

5. nispetle ne alakası var paran varsa dahil olursun yoksa yok ben gelmiyim dersin. tiktokta cam show yapmayacaksa o kadar para kazanması da imkansız ne sanıyolar ki bunlar tiktoku. iptal ettim gitmicem durumum kötü şu aralar de git

19 eylül 2023 12:20

6. a3 tanıyor süslü ama arkadaş olmadılar daha doğum günü için gidicektik gitmem şart yani

19 eylül 2023 12:21

7. a4 aynen olmadı öyle yapıcam 1 haftamız daha var inş para bulur yanii

19 eylül 2023 12:22

8. arkadaşına sorup çağırdıysan bir şey diyemiyorum ama sormadan sen de gelsene dediysen büyük ayıp.

19 eylül 2023 12:24

9. antalyadaki arkadaşına sormuş muydun ya da o mu istedi davet etmeni peki