parfümlerinizi nereden alıyorsunuz süslüler?

orjinalliğine güvendiğiniz sıkıntı yaşamadığınız siteler ya da alışveriş yaptığınız yerler nereler? tester satan yerler gerçekten orjinal mi, trendyol morhipo gibi siteler ile ilgili çok fazla şikayet okudum siz ne düşünüyorsunuz?

1. Trendyoldan katiyen parfüm almam, önermiyorum da, ben direkt sevil parfumeri veya dutyfreelerden ya da yurtdışından donen bir akrabam ya da arkadaşıma sonra ödemek karşılığında aldiriyorum.

10 mayıs 2018 11:12

2. Peki süslü boyner de gördüğüm kadarıyla orjinal parfümler. Fiyatları da epeyce yüksek. Morhiponun boynerle aynı şirketler olduğu malum. Bilemiyorum neden bir yerde orjinal satılsın diğer yerde sahte ürün satılsın

10 mayıs 2018 11:16

3. https://www.suslusozluk.com/boyner?i=699475

daha önce burada detaylı açıklamıştım bu konuyu :)

10 mayıs 2018 11:34

4. Boyner'den hep parfüm alırım ve hiçbir sorun yaşamadım. Buna güvenerek morhipo'dan bir kez sipariş verdim kokusu tamamen farklı bir parfüm geldi. Burada satışa sunulanlar sahte olmasa da hatalı batchler olabiliyormuş. Direkt iade ettim. Morhipo'ya parfüm konusunda bulaşmanızı asla önermem. Tester parfüm diye satılanların hemen hepsi zaten orijinal şişeye konulmuş ne idüğü belirsiz sıvılar. Gerçek tester o kadar bol bulunan bir şey değil çünkü. Her batch için bir tester üretiliyor ve mağazalarda satışa çıkan her yeni batch için de o batch'in testerını açmaları gerekiyor. Bu soruyu soran herkese söylediğimi size de söyleyeceğim: sevil, sephora, boyner ve beymen'den şaşmayın. İndirim dönemlerinde buralardan alın.

10 mayıs 2018 11:39

5. sevil kozmetik biraz fazla veriyorum ama güveniyorum.

10 mayıs 2018 11:39

6. Ek olarak, boyner'in internet sitesinden alışveriş yapıp enteresan şeylerle karşılaşanlar da olmuş.İnternet stoklarında da karışıklıklar olabiliyor anladığım kadarıyla.Ben hep mağazadan aldım, size de bunu öneririm.

10 mayıs 2018 11:43

7. instagram satıcılarını tavsiye etmiyorum. bir sorun çıktığında kurumsal firmalarla değil laubali kişilerle muhattap oluyorsunuz.

10 mayıs 2018 14:08

8. Önerileriniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim süslüler:)

10 mayıs 2018 14:27

9. (yazar: ivananinhalaylari) evet özellikle merak ettiğim konulardan biriydi boyner-morhipo meselesi. Demekki online satışta bir sıkıntı var. Bende indirim dönemlerinin peşine düşeyim en iyisi

10 mayıs 2018 14:31

10. (yazar: iset) gönderilerinizden ilgili yorumu buldum teşekkür ederim epeyce açıklayıcı olmuş :)

10 mayıs 2018 14:34