yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    25 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    parkta tanıştığım yaşlı amca telefon numaramı istedi?

    bugün parkta 70 yaşlarında bir amcayla konuştuk epeyce, sonra bana ismini söyledi ben de söyledim. çok konuşkan yaşlı amcalardan biri işte, kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum. yaşlılar çok konuşmak istiyor ama konuşacak kimseleri olmuyor pek. çok parası olduğundan ve öğrencilere yardım ettiğinden bahsetti, iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. nerede oturduğumu sordu aynı caddede oturuyormuşuz, eve giderken benimle geldi bir de kalkmadan önce telefon numarasını vermek istedi, onun yanında telefonu yokmuş benim de olmadığını söyledim yalandan. parktakilerden kağıt kalem istedi ama yokmuş. telefon numarası vermeyi illa kafaya koydu. en son yolda benimle gelirken bana ezberletti numarayı. amca gerek yoktu biz seninle yine karşılaşırız buralarda konuşuruz dedim ama olsun sen öğrencisin sana bir faydam olur gibi bir şey dedi. parktakiler çok değişik baktı açıkçası. acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diye düşündüm. numarasına mesaj attım “xamca, ben y” diye. inanın öyle şeyler duyuyoruz görüyoruz ki her şeyden işkillenir oldum. etek giyince biri laf atacak diye panik oluyorum her an. sizce amca normal iyi kalpli biri mi yoksa endişelenmem ve dikkat etmem mi gerek?

    1. Huzurevindeki sapık dedeyi hatırlayanlar beğensin

    6 temmuz 2021 20:05

    2. Askim en son tanimadigim biri aradi beni on saat konustu yaziktir dinleyeyim diye dinledim allah kitap din girdi, en son yaptigi torpili anlatti suratına kapattım. İyi niyetimle tanımadığım bir insani 30 dk dinledim kıt vaktimle. Sonra cok pişman oldum. Yani acıma bosver. Birde sapık falansa sonra pesine takılır numaran da var.

    6 temmuz 2021 20:05

    3. ben saygılıyımdır kibarımdır ve şu an kendimi zor tutuyorum. trollük yapmanın nesi zevk veriyor anlamıyorum da her kadının çektiği taciz, iyi niyet çizgisinden trollük yapmayın bari.

    6 temmuz 2021 20:05


    4. bu soru daha önce soruldu so bye troll

    6 temmuz 2021 20:06

    5. Bilemiyorum süslü zaten evini öğrenmişsin dediğin gibi numaranı istemesine gerek yoktu. Kaldı ki mutlaka denk gelirsiniz ve günümüz Türkiyesi'nde bir kadından numarasını istemeye çekinmesi gerekirdi bence.

    70 yaşında olması da pek bir şeyi değiştirmiyor açıkçası dediğin gibi neler neler duyuyoruz. İyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa bile riske atmaya değmez ailen sana her konuda destek oluyordur zaten onun iyiliğine ihtiyacın da yok. Muhtemelen yardım dediği şey parasal ve onun haddine değil sana parasal destekte bulunmak. Bilemiyorum benzeri başıma geldiği için tilt oldum şuan. Bende bir taksiye bindim adam 65 yaşlarında vardır. Önceleri zaten çok yaşlı diye biraz sohbet ettim (ne okuyorsun) gibi gibi şeyler soruyordu. Yolculuğun sonlarına doğru da bana "benimle tatile gelsene, evim var arabam var birlikte gideriz" diye saçmalamaya başladı. Taksiden inmek istedim "paran yoksa ben veririm sana istediğin kadar" dedi. İnanılmaz tilt olmuştum ama ve sende yaşlı olduğunu söyleyince aklıma bu olay geldi çifte haz resmen double uyuz oldum.

    6 temmuz 2021 20:07

    6. trol değilim, böyle demenize gerçekten şaşırdım. daha önce böyle bir olay yaşandı mı sözlükte bilmiyorum ama gerçekten tedirginlikle yazdım bunları

    6 temmuz 2021 20:10

    7. A7 t.şşak geçme ciddiye alan olur

    6 temmuz 2021 20:14


    8. https://www.hizliresim.com/upload-success

    neden troll denmiş gerçekten anlamadım ama inanmanız için yeterli olacaksa bunu paylaşayım. Bu arada adam maşallah falan yazmış ama bu böyle adnan oktar gibi değil numarayı ezberlemişsin maşallah anlamında. Yaşlılar böyle konuşuyor mesaj atıyor zaten. Adam gerçekten iyi kapli düzgün birine benziyordu ama işte inanın elimde değil tedirgin olmamak

    6 temmuz 2021 20:16

    9. https://www.hizliresim.com/zhodzbe Link yanlış olmuş doğrusu bu olacak

    6 temmuz 2021 20:17

    10. Süslü seni bilmiyorum da benim insanlara güvenim sıfır hakikaten. Ki detayı şuan fark ediyorum kalkıp neden sana "çok param var, sana yardım edeyim?" Diyor AMK. Çok parası varsa öğrencilere yardım etmek istiyorsa yardım kuruluşlarına bağışlasın. Mal AMK of uyuz oldum pislik ya. Kesinlikle iyi niyetli değil kanıtlayamam ama yemin edebilirim. Uzak dur bence.

    6 temmuz 2021 20:18