partneriyle arasında boy farkı olan süslüler, cinsellikte sorun oluyor mu?

benim boyum 153, erkek arkadaşım 182. penetrasyon sırasında özellikle bazı pozisyonlarda içime çok fazla gaz giriyor ve bu da inanılmaz ağrı yapıyor. sizce bu boy farkından kaynaklanıyor olabilir mi? sizin de başınıza geldi mi? boydan kaynaklı ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ve nasıl çözdünüz bu sorunu?

1. 157-187yiz. 157-193 ilişkim de oldu. içime gaz falan girmedi ayol o başka bir şeydendir. boyla ilgili tek sorun ayakta yapamamak onu da bir kutu gibi bir şey koyarak çözüyoruz. onun dışında avantajı var bence kaldırıp istedikleri gibi çevirebiliyorlar haha

19 şubat 2021 16:54

2. Süslü mesela biz yastık falan koyunca olmuyor bazen. Zaten penetrasyon sırasında hissediyorum içimde bir baskı oluşuyor. Acaba benimki mi düzgün yapamıyor 🤔 çünkü eski sevgilimle bir kere bile böyle bir problem yaşamamıştık

19 şubat 2021 17:01

3. farklı boyda biriyle dene. aynı sorun baş gösteriyorsa boydan değildir.

19 şubat 2021 17:20

4. Erkek arkadaşım maalesef ayrılıp da başkasıyla deneyemiyorum :( ama öncekiyle hiçbir problem yoktu onu biliyorum

19 şubat 2021 17:30

5. soru saçma olsa da şöyle izah edeyim o halde. muhtemelen penisin yapısıyla alakalı olabilir. yani meseleyi boyla ilişkilendirmek de neyin kafası anlamadım. penis boyu ya da şekli deseniz bir nebze de bilemedim. ex kaç cmdi ayıptır sorması?

19 şubat 2021 17:43

6. bu gaz olayını ben de sadece tek bi kişiyle yaşamıştım, allahım korkunç bi ağrıydı sonrasında mahvetti beni tüm gün. o kişi de aşırı hızlı gir çık yapıyodu ondandı sanırım. boyla bi alakası yok yani, ben 163üm o 175 civarıydı. şu anki sevgilim 188 ve hiç böyle bi sorun yaşamadım

19 şubat 2021 21:20

7. Süslü ya belki ondan da olabilir. Aşırı hızlı gir çık yapıyordu dedin ya tamamen mi çıkıyordu peki?

20 şubat 2021 01:34