pcoslu olup inositol kullanan süslüler deneyimlerini paylaşabilir mi?

merhaba süslüler, 25 yaşında pcosluyum. insülin direncim yok, tedavi niyetine dkh kullandım uzun süre, bazı semptomlarda iyileşme olsa da kıllanma problemine sonuç bulamıyorum. bu sekmede çok fala pcos ve bitmeyen kıl sorunu sorusu gördüğüm için sormak istedim. pcoslu olup inositol kullananlar ne gibi faydalarını gördü, kıllanmada işe yarar mı? pahalı olduğu için birazcık deneyeyim diyemiyorum gerçekten işe yarıyorsa alayım kafasındayım

1. Her zaman tuyluydum ona bir faydasi olmadi bende. Sivilcelerimi bir tik azaltti diyebilirim. Adet dongum 40 kusurlerden 32ye dustu.

12 aralık 2020 18:48

2. yaa öyle mi a2 :(

12 aralık 2020 20:50

3. Suslu ben de yeni siparis verdim kullanacagim. Sen kullanıp bir etkisini gördün mü?

14 haziran 2021 14:04

4. yok a4 süslüm kadın doğuma ve endokrinolojiye gidip sordum da tüylenmeye pek etkisi olmaz biz hamile kalmak istediği için vs dkh kullanamayan pcoslulara veriyoruz dediler. Aldactone başladım 6 aydan fazla oldu baya etkili oldu benim tüylerim üzerinde, bide kilo vermeme yardımcı oldu. Çok memnunum şimdilik

14 haziran 2021 19:05

5. Suslucum merhaba geçen ay endokrin doktoruna gittim bazı tetkik ve ultrason sonucundan sonra sanırım söyleyecek artık nasıl bir tedavi uygulaması gerektiğini. Ona inisitoldan bahsetmeyi düşünüyordum ama aldactone demişsin ondan memnun musun nasıl etkileri oldu. Ben her ay adet oluyorum belirsiz olsa da günleri ama aşırı killanma sorunu canımı sıkıyor artık. Sivilce desen öyle suratım tarla gibi değil nadiren çıkıyor ama kırmızı noktalar geçmiyor hiç. Saçlarım da çok dökülüyor.

14 haziran 2021 19:41

6. merhaba a5 süslüm. dediğim gibi çok memnunum, kökünden aldığım kıllar oldukça geç çıkıyor ve miktar olarak azalıp inceldiler. ama almadığım ya da jilet gibi kökünden olmayan epilasyon yöntemlerinin olduğu yerlerde bir azalma, dökülme vs yok.

saç dökülmem de tamamen durmadı ama oldukça azaldı.

Sivilcem de hiç çıkmıyor artık ama bunun yanında yazz da kullanıyorum, önceden gynelle kullanıyordum buna geçince cildimin tamamen temizlediğini fark ettim belki yazz ın da etkisi vardır sivilcede.

Ama işte zararlı bir ilaç, pıhtı atma ihtimali yüksek olduğu için korkuyorum ve her gün spor yaparak riski azaltmaya çalışıyorum

14 haziran 2021 19:56

7. Süslü ben yıllarca dkh tan kaçtığım için tedavi olmadım ama sanırım ilaç kullanmadan bitmiyor bu illet gerçi kullanınca da bitmiyor sadece semptomlar azalıyor. Bakalım bi doktorla konuşayım bana nasıl bi tedavi uygun görecek. Benim en büyük isteğim artık lazer yapmak ama tüylerin durumundan dolayı yapamıyorum nasılsa tekrar çıkacak diye

14 haziran 2021 20:28

8. Aa iyiymis süslü ben hamile kalmak icin kullanıcam. Bende hafif pko var yumurtlama görüyorum. Ancak döngüm 35 gün. Yumurta kalitesi icin kullanmam önerildi. Insallah ise yarar. Gecen hafta düşük yaptım. Iki uc ay kullanıp etkisini görürüm insallah. Sizin de bir sekilde sorunlarınıza care bulmanıza sevindim süslüm.

14 haziran 2021 21:59

9. Anonim 4 hamile kalabildiniz mi? Bu takviyeyi araştırıyorum da ben de aynı sebepten

27 ocak 2022 12:31