peppy cooky yani ezgi özanları takip eden kimse yok mu?

1. ben takip ediyorum yaptığı tariflerden sadece mercimek cipsi ve peppy browniyi iyi oldu ve beğendim diğer tarifler direk çöpe gitti kendi nasıl beğeniyor anlamadım. ama browninin de içine bitter çikolata eritip koydum öbür türlü çok tatsızdı.Onun dışında bazen yabancı kaynaklardan tarif cukkalayıp ben buldum diye paylaştığına şahit oldum.Yaşam enerjisi güzel bence insana bazen motive oluyor ama bazende ne bu diyorum.Bence kilo obsesyonu var.Yemesine içmesine çok takıntılı bir imaj çiziyor. yoruyor sürekli herşeyin en sağlıklısını yiyeceğim yapacağım tavrı.

25 şubat 2020 20:22

2. Ben de Adana'da yaşadığım için takip ediyorum esasen portakal çiçeği karnavalında küçücük browniyi 10₺ye kitlenmişti cndjdjd son paylaştığı videoyu lütfen bi izleyin millet altında gözümüz doldu falan yazmış ama kahkahayı patlattım ahshhs

25 şubat 2020 20:39

3. Sürekli spor sağlıklı beslenme falan diyor evet iyi hoş da bir ton vakti var çalışmıyor. 3 ayrı spor salonuna, yogaya gidiyor maddi açıdan bir sıkıntısı yok

25 şubat 2020 20:41

4. gördüm videoyu gerçekten kötü birşey demek istemiyorum kendi için bayağı ciddiye aldığı bir konu heralde anlamadım videodaki gereksiz agresyonu ama hiiiiiiiç olmamış.Büyük ihtimalle şuan popüler olan be a lady videosundan etkilendi ama garip olmuş.Duygularını çok uçta yaşayan birine benziyor.Videoyu çekerken ağladım falan demiş ilginç.Sonunda yüzünü rujla boyamasaydı gene gideri vardı.

25 şubat 2020 20:43

5. evet spor konusundaki tavrı ve tariflerinde kullandığı malzemeleri pahalı bulan insanlara verdiği yanıtlar çok irite edici.Bir kadına ben vücuduma soktuğum şeyin kalitesine acımam mı yalan olmasın öyle ukala bir cevap vermişti.sen hayırdır? olmuştum.Full kaju dan oluşan bir tarif yaparsan tabi ki eleştirilirsin.Belli ki durumu bayağı iyi ama sen hitap ettiğin kitleye uymak zorundasın onlar sana değil.

25 şubat 2020 20:46

6. Aynen eşinin durumu iyi 2 tane butikleri var ve oturdukları apartman komple kendilerine ait sanırım. Gülmesi de ağlaması da sporu da her şeyi aşırı. Ben böyleyim videosunun altina gelen olumsuz yorumları da anında uçuruyor

25 şubat 2020 20:59

7. Olayı bilmiyorum ama tariflerinden browniyi lorlu çöreği denedim. Hatta browniyi yapamadım mı diye 2 kez denedim. Gerçekten çok kötü hepsi. Yorumlar nasıl olumlu anlamıyorum

25 şubat 2020 21:05

8. Aynen browni baya hayal kırıklığıydı benim için de. Son videosunu izleyin lütfen anonim 4, Ig tv de paylaşmış

25 şubat 2020 21:08

9. of trenyol reklamı vermiyor kendisi yürüyen trendyol reklamı baştan ayağa.Evindeki sarımsak soyucu plastik şeyini bile link verdi. Bencede eğer günlük gitmen gereken bir iş ve okul gibi bağlayıcı şeyler yoksa sağlıklı bir hayat sürmek çok kolay. influencer tayfanın en sağlıklı benim huaa tavrına anlam veremiyorum.spora gidecek zaman,para yada kinoasını alacak bütçen varsa ohooo herkes yapar bunu. hatta insan sıkıldığından bile sarar bunlara yani.

25 şubat 2020 21:23

10. Ya ben bu kadını engellemiştim sjsjdk açtım engeli baktım fikir güzel de aşırı cringe bi video. Hele sonu..... ayrıca Yorumlara baktım yine tek bir olumsuz yorum yok. Bu da acaba kötü yorumları siliyor mu diye düşündürdü açıkçası

25 şubat 2020 21:23