pirinç maskesi/suyu deneyen var mı?

süslüler aranızda pirinç maskesi ya da suyunu deneyen var mı? işe yarıyor mu? suyu ya da maskeyi nasıl hazırlıyordunuz?

1. Ben pirinç unu- süt karışımını uzun zamandır maske olarak uyguluyorum. Lekelere çok iyi geliyor ancak yüzünüzde aktif sivilce varsa tavsiye etmem. Bir de cildiniz çok kuruysa süt yerine yoğurt eklemek daha iyi oluyor.

26 ocak 2019 22:20

2. ben bi aralar sürekli pirinç unu maskesi yapıyordum. sivilceli bir cildim var sivilceye yatkınım bu yüzden sütle değil suyla karıştırıyordum. cildimi berraklaştırmıştı açıkçası kullandığım dönemde.

26 ocak 2019 22:34

3. Süslü nasıl yapıyorsun tam tarif verir misin? ben 1-2 kere yaptım üstüm başım etraf hep pirinç oldu ya beceremedim.

26 ocak 2019 22:34

4. Ben 2-3 tatlı kaşığı sütü bir kaseye koyup üstüne de göz kararı kremsi bir kıvam alana kadar pirinç unu ekliyorum. Bunun haricinde youtubeda çok fazla pirinç maskesi, pirinç toniği tarifi var süslü, orada oran olarak tam verilmiş olabilir.

26 ocak 2019 22:40

5. Bu pirinc unu tuylenme falan yapiyor mu, oyle bir sey duymustum ben

26 ocak 2019 23:16

6. Ben en azından 3 yıldır bu tarifi uyguluyorum ama herhangi bir tüylenme yapmadı süslü. Yağlı ürünler kıl köklerini beslediği için onlar tüylenme yapıyor ancak pirinç ununda da öyle bir yağ yok. İsterseniz yağsız süt ekleyerek yapabilirsiniz ama.

27 ocak 2019 22:46