platin saçı evde boyayan oldu mu?

saçım şu an platin röfleli. uçlar beyaza yakın, üstler de açık sarı gibi geçişli dibe kadar. saçımı koyulaştırmak istiyorum fakat pigment yükleme ardından boyamanın saça çok zarar verdiğini, yaktığını okuyorum hep. siyah hariç boyayabileceğim herhangi bir ton yok mudur evde? akması önemli değil, tonu da çok fark etmez yeşil vs olmadığı sürece. sadece daha koyu, doğal tonlara dönmeye çalışıyorum tek çare siyah mıdır?

1. geçen aya kadar saçım platindi evde schwarzkopf color specialist 5.0 ile boyadım çok memnum.ilk başta beklediğimden koyu oldu ama şimdi tam olarak gerçekte sahip olduğum doğal renk saçım gibi görünüyor. açık saça her boya tutar zaten kuaföre gitmeyin hiç hem yıpranma açısından,hem para,açısından gereksiz. çok akarsa 2 ye boyarsınız 1 ay sonra

4 ekim 2018 01:44

2. sen inanma kuaförlere.sarı tonlarında 3 yıl geçirdim o yüzden fazlaca kuaföre maruz kaldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. ben işte dediğim gibi saçımın rengi çok güzel oldu, merve özkaynak güncel saç rengi gibi renk olarak

4 ekim 2018 03:20

3. özel bişi yapmadım içinde ne yazıyorsa aynen uyguladım. bide migros ta saç boyalarında yüzde 50 ındirim var dün görmüştüm, şimdi baktım bugün de devam ediyormuş (son gün) hiç bekleme boya hemen:)

4 ekim 2018 11:02

4. çikolata kahve daha güzel olur ben baya düşündüm onu ama artık boyayı bırakma kararı aldığım için kendi saçımın tam rengini aldım. boyarken de ben saçımı 4 parçaya bölüyorum tokalıyorum önden başlıyorum. her yere sürdükten sonra elime eldiven geçirip saçımı şampuanlar gibi karıştırıyorum sonra streçle sarıp 35 -40 dakika kadar bekliyorum. youtubeda boyama videoları var oralardan da bakın. ama kolay bişi

4 ekim 2018 13:24

5. Benim de saçların platindi platin kısımları syoss buzlu kahveye boyadım işin ilginç yanı akmıyor da 😂 onun öncesinde palette asi kumral gibi bir renge boyadık hiç tutmadı gri oldu. Syoss iyi bayağı

9 ekim 2018 04:53