popom küçük ve dümdüz. nasıl daha güzel hale getirebilirim?

yaşım 26, boyum 160, kilom 45. yani zayıf değil tam bir çelimsizim. eskiden zayıf ama daha şekilli bir vücudum vardı. geçen yaz yaşadığım psikolojik sıkıntılardan ötürü ani kilo kaybı yaşadım. ne göğsüm kaldı ne popom. hala hayret ediyorum nasıl böyle eriyip gittiklerine. ama şuanki halimden hiç memnun değilim. vücudumu şekillendirmek istiyorum. akla ilk gelen fitness olacak ama bütün gün işteyim. o yorgunluk sonrası spora gideceğimi hiç sanmıyorum. ama başka ne yapılır hiç bilmiyorum. lütfen bu duruma bir öneriniz varsa paylaşın benimle.

1. Vücudunuzda kilo o noktaya gitmiyorsa kilo alımı sonucunda, spor dışında şekillendirebileceğinizi sanmıyorum. 2-3 kilo alırsanız belki toplarlarsınız biraz.

15 ocak 2018 23:57

2. Spor salonuna gitmeye vaktim yok evde yapılacak egzersizlere varım tabi. Ama bilgim yok hiç. Bir squat lafıdır gidiyor. Onu da doğru yapamazdam bacak kalınlaşırmış.

16 ocak 2018 00:47

3. Suphanallah masallah ayni benim sorunum simdi gorunce cok sasiridm adadsd . Onceden bir kim kardashian iken simdilerde zayif gogussuz poposuz bir insan evladina donustum. Boyum sizden kisa kilomda da daha fazla ama durum ayni. Eskiden cok sekilli guzel bir vucum vardi sonra sizin gibi bi anda cok kilo verince kalmadi bir sey. Normalde bi kilo bile alsam tekrar sekillenirdim ama artik elastikiyetimi mi kaybettim bilmiyorum olmuyor bi sekilde. Pilatese basladim ben de bakalim nasil olacak

16 ocak 2018 01:01

4. cevap veriyorum, "squatgirl" youtube kanali, instagram ve hatta google ve iosda kendi uygulamasi var hepsinde ayni ismi kullaniyor. oldukca tecrubeli, bilincli olarak 20kusur senedir bur ise bas koymus birisi. bence kesinlikle videolarina bak kisa kisa birsuru videosu var ve hepsi evde rahatlikla yapilabilecek seyler. uygulamasinda da bu videolari yapanlar saglikli beslenip duzenli spor yapanlar yada boyle bir insan olmaya calisanlarin paylasimlari , faydali bilgiler , challangelar vs oluyor. bekleriz :)

16 ocak 2018 10:56