porno izlerken zevk almayan var mı benim gibi?

çok yapay ve fake geliyor çıkan sesler, arada hiçbir duygu olmaması vs. bide aşırı derecede body dysmorphiam var sürekli videodaki kızlarla karşılaştırıyorum vücudumu ve özgüvenim aşırı derecede düşüyor o yüzden tercih etmiyorum. hatta yılda bir kere falan izlerim izlemem twitterda denk gelmediğim sürece. benim gibi olan var mı aranızda :(?

1. yok, psikolojik olarak sağlıklı bir şey olmadığı için izlemeyi tercih etmiyorum ama arada bir izlediğimde gayet yükseliyorum videolara.

11 temmuz 2023 19:46

2. Ben zevk alıyorum ama sonra çok moralim bozuluyor vücut karşılaştırma durumundan dolayı karşılaştırdığım şeyler de estetikli gerçekçi olmayan şeyler değil normal şeyler o yüzden kendimi teselli de edemiyorum

11 temmuz 2023 20:15

3. off HANGI ERKEK VÜCUDUNU BU DERECE KIYASLAR GERÇEKTEN IZLEDIĞI ŞEYLE. KADINLARIN HALINE HAKKATEN ÜZÜLYORUM BU ÇOK ABARTI HAYATI KENDINIZE ZEHIR EDIYOSUNUZ

11 temmuz 2023 20:33

4. Vücut kıyaslama olayını tek bende var saniyodum. Cidden o sebepten izleyesim kaçıyor yalniz değilsn süslücüm :(

11 temmuz 2023 20:46

5. Brazzers falan mı izliyorsun? Onlar feci fake geliyor bana da ya hatta bazılarına gülüyorum bu kadar da olmaz aq diyip kapatıyorum sdhshdha

11 temmuz 2023 20:52

6. a4 hayır zaten libidom düşük bide sevmediğim biriyle yaptığımı hayal edemiyorum. casual sexe karşı değilim bu arada o an elektriğimin tuttuğu biriyle yapabilirim yeni tanışmış olsam bile ama çok nadir o çekimi yakalıyorum maalesef. libidomun düşüklüğü de tamamen vücudumdan nefret etmemden ve karşımdakinin zevk almayacağını düşünmemden kaynaklı

11 temmuz 2023 23:28

7. ben daha çok film sahneli olanları, erotikleri seviyorum :D daha çok sarıyor:)

12 temmuz 2023 10:01

8. kaliteli erotizmin köpeğiyim ama porno hiç açmıyor. fastfood yemek gibi, doydum ama ne zevk aldım ne de yediğimden fayda gördüm. üzerine bir de pişmanlık...

12 temmuz 2023 13:07