prozac/antidepresan kullanıp cinsel hayatı bozulmayan var mı?

kısa bir süredir kullanıyorum, mast yaptığımda hiç zevk almıyorum, hatta hiçbir şey hissetmiyorum. islanmıyor da olabilirim. bu ilaçlar hep aynı etkiyi mi yapıyor? uzun süre kullanabilirim, bırakınca etkisi geçer di mi :(

1. A1 tabii ki ben de sağlığımı önemsiyorum, bunun için kafama göre ilacı bırakmam. Ama hayatım boyunca böyle yaşamak da istemem:d ilacı bırakınca etkisi bitiyordur umarım

4 ocak 2023 16:29

2. Benim 1 yılda düzelmişti

4 ocak 2023 17:52

3. A3 ilacı bıraktıktan 1 yıl sonra mı? İlacı ne kadar kullandın?

4 ocak 2023 18:08

4. Zedprex kullanıyorum 1 senedir. 5 aylık da evliyim. Tabiki sağlık en önemlisi ama insan cinsel hayattan zevk alamayınca da üzülüyor. Özellikle evliliğin ilk aylarınin libido düşüklüğü ve zevk almamayla geçmesi de bir problem bence. Önce sağlıklı mental sağlık ardından sağlıklı cinsel hayat diliyorum sizlere ve kendime

4 ocak 2023 19:59

5. 4 aydır kullanıyorum biraz isteksizlik yaptı ama hala mast yapıyorum zevk alıyorum

4 ocak 2023 21:47

6. Antidepresanı bırakma sebeplerimden biri buydu ajsjdjdj. Bende sadece sosyal fobi sorunu vardı, depresyon gibi ciddi bir sorununuz varsa tabi ki bırakmayın ilacı. Ben de depresyon yokken cinsel hayatımın mahvolması beni depresif yapmaya başlamıştı. Sosyal fobi bundan daha iyidir diyerek bıraktım

5 ocak 2023 12:21