psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum?

öncelikle merhaba hepinize. normalde kendi fikirlerimi, düşüncelerimi kolayca dile getiren bir insanımdır. bugüne kadar en fazla birini kırmamak adına açıkça söyleyememişimdir. şu an ne bir sıkıntı mı kolayca dile getirebiliyorum ne de doğru kelimeleri bulabiliyorum. ne istediğimi bilmiyorum, hiç bir şey için doğru düzgün karar veremiyorum. yalnız hissediyorum ki değilim, kendimi soyutluyorum. yaptığım herşeyin farkındayım ama yapmamak adına bir şey de yapasım gelmiyor. istediğim bir şey olmadı gibi mesela zehir ediyorum herşeyi kendime. olmadığım bir insan oldum çıktımçdepresyonda falan mıyım acaba ? bulunduğum durumun içinden nasıl çıkabilirim ? teşekkür ederim şimdiden.

1. Süslü, insanız sonuçta ve her zaman aynı şekilde hissetmemiz mümkün değil. Dönem dönem hiçbir nedeni olmamasına rağmen anlattıklarını yaşıyorum, o anki psikolojiyle geçmeyecek gibi görünse de bazen sadece beklemek ve bu duruma kafayı takmadan devam etmek, ben fark etmeden düzelmemi sağlıyor. Umarım biraz rahatlayabilmişsindir :)

9 ağustos 2018 00:56

2. süslüm teşekkür ederim cevabınız için. geçmeyecek gibi geliyor gerçektende. şu an biraz daha iyiyim şuan fazla düşünmemeye çalışıyorum :)

9 ağustos 2018 12:24