pure line duş jeli kullanan var mı? gerçekten 12 saat kalıyor mu merak ettim.?

yoksa bu da instagrammer (böyle bişey var mı bilmiyorum ehe)şişirmelerinden biri mi

1. her şeyi gereksiz öven instagram tayfanın bile övmediği, vasatlar kraliçesi irem akdemir'in lansmanını yaptığı gereksiz bir ürün. mağazada bile güzel kokmuyor, kardeşimin evinde denedim duştan çıktıktan sonra kokusu uçtu gitti. gerçekten kalıcı duş jeli -ki bir duş jelizaten uzun süre kalıcı olamaz- benim için duru'nun zeytinyağı ve papatyalı duş jelidir, en azından bir süre daha misler gibi kokar.

26 kasım 2019 12:56

2. 12 saat sürdü mü bilmiyorum ama epey kaldı kokusu. Çok da güzel kokusu var. Sırf bloggerlar övüyor diye de denemeden olumsuz yorum yapılmaması gerekir bir ürün hakkında.

26 kasım 2019 14:22

3. 12 saat kalıyor olduğunu varsayalım; yıkadıktan sonra bile üzerinizde kokusunun kalacağı bir şeyi cildinize neden sürmek isteyesiniz ki?

bunun reklamını yapmasına en sinir olduğum kişi de rachel araz. hamile halinle nasıl böyle bir ürünün reklamını yaparsın ki? hangi hamile kadın, vaadi yıkadıktan sonra bile 12 saat kokmak olan bir şeyi hiç korkmadan kullanır? kendisi kullanmıyor da, bu resmen ikiyüzlü bir tavır.

26 kasım 2019 16:00

4. bir kere bu blogger tayfa kalıyor diyorsa orda bir şüphelenmek lazım, bunlar benim adımı söylese kendi ismimden şüphe ederim

26 kasım 2019 19:19