rüzgar & tuğba erkoçlar ilişkisi hakkında?

kızlar bildiğiniz gibi rüzgar erkoçlar bir cinsiyet uyum sürecinden geçti ve sonra tuğba ile evlendi. bu çifte dışardan bakınca bayılıyorum enerjileri vs süper ötesi. biz sevgilimizin erken boşalma ya da hafif ereksiyon sorunlarında bile tedirgin oluyor ya da geriliyorken tuğba ve rüzgarın cinsel hayatını merak ediyorum. çünkü cinsel olarak tatmin yaratmayan ilişkiler boşanmaya gidiyor genelde. tuğba bu durumda biseksüel mi oluyor lezbiyen mi? ya da erkekler için işlevsel bir penis yaratma olayı mümkün mü? cinsellikle ilgili bizim bilmediğimiz bir sırrı mı keşfettiler yoksa sadece kafa olarak mı çok iyi anlaşıyorlar bilemedim. sadece merak ettim ve sizin düşüncelerinizi de sormak istedim. çok mutlu olsunlar amin.

1. Ay onu bunu bilmem de çok tatlılar bir çok heteroseksüel çiftten daha samimi ve sicakkanlilar ve evlilikleri gayet iyi. Hiç merak etmedim cinsel hayatlarını.

20 nisan 2023 13:08

2. bildigim kadariyla yaziyorum eksigim veya yanlisim varsa duzeltin susluler.

bahsettiginiz kisinin durumunu bilmiyorum ama bazi trans erkekler ameliyat olmadan yalnizca hormonlarla klitorisini buyutuyorlar. bu durumda bir klitoris bir penis gibi erekte olup ayni islevi goremez tabii ki. vajinalari da ayni sekilde var oluyor, sadece klitoris buyuyerek disari cikip gozle gorunecek, hatta bazen penis kadar uzunluklara ulasabiliyor.

ameliyati olup bir penis edinen trans erkeklerde ise ereksiyon gerceklesebiliyor. sadece dogal yollardan degil. ameliyat sonrasi vucutlarina "pump" adi verilen bir sey yerlestiriliyor ve oraya baski uygulandiginda penisleri sertlesiyor, bu sey de genellikle karin bolgesine yerlestiriliyor sanirim.

20 nisan 2023 13:11

3. Kadinlarda klitoral uyarim olmadan orgazm olabilmek kolay degil. Dolayisiyla sadece penetrasyonla orgazm olamayan bir suru kadin var. elle, penetrasyon sirasinda uyarimla veya oral olarak uyarimla ise orgazm olabiliyorlar. Heteroseksuelim ve bu mesela benim icin de gecerli. Tabii ki penetrasyonda orgazm olana kadar da zevk aliyorum ve erken bosalma, ereksiyon kaybi vs durumlar sikintili. Kadindan erkege transition durumunda vucudun baska yerinden alinan doku ile yeni bir penis yapilabiliyor. Ayrica bir de erekte olabilmesi icin de bir operasyon gecirmesi gerekiyor. Ruzgar erkoclar bu ameliyatlari olmus mudur bilinmez. Sonucta cinsel tatmin erekte bir penise bagli degil bazi insanlar icin.

Cinsel yonelim kismina gelirsek kisinin kendi beyani neyse odur. Tugba erkoclar heteroseksuelim diyebilir mesela cunku ruzgar erkoclar bir erkek su anda. Bu konuda acaba lezbiyen mi x mi y mi diye tahmin yurutmek yanlis.

20 nisan 2023 13:15

4. simdi arastirdim bu arada, farkli farkli penis implantlari varmis. bazilarinda penisi direkt tutup yukari kaldirip biraz bekleyince ereksiyon gerceklesiyormus. ereksiyonun gecmesini istediginizde de penisi asagi dogru bukup gecmesini bekliyormussunuz.

yani ereksiyon kendi kendine olup kendi kendine gecmiyor. siz baslatip siz bitiriyorsunuz.

sperm uretmedikleri icin de orgazm aninda bosalma durumu olmuyor

20 nisan 2023 13:23

5. benim yakın arkadaşım cinsiyet ameliyatı olmuştu. o istediğim zaman ereksiyon olabiliyorum diyordu. ve herkese aynı boyutta yapıyorlarmış. yanlıs olmasın ya 14 ya 15 demişti.

önce memelerini aldırmıştı. sonra da hormon tedavisi gördü. en son nerdeyse 2 3 sene sonra cinsel organı için ameliyat oldu. önceki halini bilmesem asla ameliyat olduğunu düşünmem.

20 nisan 2023 13:38

6. Tuğba bu durumda biseksüel veya lezbiyen olmuyor, heteroseksüel oluyor ss. Bu kadar meraklısın araştırmak öğrenmek amacıyla sormuşsun ama bu kadar 101 bir şeyde nasıl yanlış yaptın.

20 nisan 2023 14:01

7. a7 yooo tiksinmedik?  riskli bi konuda kavga dövüş çıkmadan gayet saygılı seviyeli bilgi içerikli cevaplar gelmiş. boşa fitnelik yapıp kaos çıkarmaya çalışma. yallah başka kapıya.

20 nisan 2023 17:01

8. A6, erkek kadın ilişkisinin heteroseksüellik olduğunu elbette ki biliyorum. Zaten bu yüzden bu soruyu açtım, şayet operasyonla gerçekçi bir penis işlevi gören bir şey yapmak mümkün değilse diğer yollardan tatmine ulaşan bir çift mi acaba diye. Heteroseksüel ilişkiyi tanımlarken erkekte sadece  sakalın olması yetmiyor nitekim.

A7, tiksindirici bir soru ve ya soruş şekli olduğunu hiç sanmıyorum.

Özetle,  heteroseksüel görünümlü bu çiftin gerçekten heteroseksüel bir cinsel yaşamları mı var (yani bu tıbben mümkün mü değil mi) yoksa hetero görünümlü ama biseksüel vb bir orta frekans mı var bilmediğim bunu sordum.

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

20 nisan 2023 18:49

9. Ss, trans erkekler ameliyatla tam anlamıyla işlevli bir penise sahip olamıyorlar ve zaten çoğu ameliyat olmuyor çünkü çok riskli bir ameliyat. Hormonlar klitorisi ciddi anlamda büyüyebilir ve ufak bir penis görünümü verebiliyor. Cinsel hayata gelince Trans erkekler biyolojik erkeklere göre sevgililerini çok daha iyi tatmin ediyorlar çünkü kadın anatomisini çok iyi biliyorlar. Oranla, elle uyarı yapıyorlar ayrıca strap kullanabiliyorlar. Penis tek başına çoğu kadını tatmin etmek için yeterli değil. Çoğu kadın penetrasyon ile orgazm olamıyor hatta ciddi anlamda zevk hissedemiyor. Heteroseksüel ilişkilerde çoğu kadının orgazm olamadığı gerçeği var. Çoğu erkek kadın anatomisinden bihaber. Durum böyleyken penisi yok diye trans erkeğin sevgilisini tatmin edemeyeceğini düşünmek mantıklı değil.

20 nisan 2023 19:15

10. A7, tabii ki de heteroseksüel ilişki kişilerin tanımlarından ibaret bir şey değil. Bugün kendim için erkeğim dediğimde ilişki yaşacağım kadınla ilişkimiz dümdüz heteroseksüel ilişki olarak tanımlanamaz.

Tiksinirdirici bulduğunuz şey isim vererek bu soruyu sormamsa şayet Türkiye'de bu kategoride en tanınan belki de tek tanınan evliliğin bu çifte ait olması.

Bu çiftin enerjisi, uyumu ve bu zamana kadar (yaklaşık 7 yıl) süren evliliklerini çok beğendiğim için bu uyumun sırrını merak ettim ve sordum.

Burada çifti çok beğeniyor olduğumu söylememin öncekileri sıfırlamak amacıyla olduğuna yönelik niyet okuyuculuğunuzu takdir ettim.

Gayet dümdüz bir şekilde hislerimi ve merakımı ünlü ve yaklaşık 260 bin kişi tarafından takip edilen bir çift üzerinden sordum.

Aman tanrım ne tiksindirici bir soru! Bunu sormak da me cüret! Bir de güzel şeyler söylemiş sanki önceki söylediklerini sıfırlıyormuş gibi!

20 nisan 2023 22:56