rahat bir aileden çıkıp kapalı bir aileye gelin gider miydiniz ?

istediğini kıyafetleri giyemeyeceksiniz. dini yönden baskı yok ama açıklığa kaçan şeyler hep problem olacak.

1. Hayır

21 temmuz 2020 23:34

2. hayır. ne münasebet ya sizin giydiklerinize karışacaklar fkljlsjd saçmalamayın süslüm. ayrıca bugün bunu talep eden yarın dini yönden baskı da yapar merak etmeyin dflkjflskj bi kere yaşıyosunuz onu da başkaları için yaşamayın

21 temmuz 2020 23:35

3. büyük konuşuyorum hayır

21 temmuz 2020 23:41

4. Ailesi istediği kadar dindar olabilir, ateistim ve benim için problem olmaz. Ben onlara karışmam, onlardan da aynı şekilde saygı beklerim. Eşimle uyuşabilmek en önemlisi. Anlayışlı her türden insan ile uyum sağlayabilirim. Ama anlayışsız ve baskıcı tutum sergileyen insanlardan özellikle uzak dururum. Hangi görüşten olursa olsun.

21 temmuz 2020 23:41

5. sana karışmazlarsa doğacak kızına karışırlar

21 temmuz 2020 23:44

6. Bana karışmadığı sürece ailesi istediği kadar muhafazar olabilir. Ama giydiklerime laf söyleyeceklerse, bizim buralar bunu kaldırmaz muhabbeti yapacaklarsa gözümü kırpmadan yakarım o ilişkiyi.

21 temmuz 2020 23:45

7. Öyle ailelerin baskısı hiç bitmiyo. Şort giyiceksin laf edicekler pantolon giyince üç beş gün iyi geçiniceksiniz sonra darlığına laf edicekler bol şeyler giymeye başlayacaksın vs vs bu olay örtünmeye kadar gidicek. Sadece giyim de değil muhafazakarların beklentisi çok oluyo kadın sussun, alttan alsın, evi çekip çevirsin, çocuğuna baksın, edepli adaplı olsun, kadın aşağı-kadın yukarı. Ben istemezdim.

21 temmuz 2020 23:48

8. Kapalı bir aileden kapalı aileye bile Allah korusun diyorum, soruya konu durum mümkün değil.

21 temmuz 2020 23:54

9. ben onlara saygi duyarim onlardan da saygi beklerim diyenlerin ogrenci olduklarina eminim ama ispatlayamam :d arkadaslar tatli ruyalarinizdan uyandiracagim ama burasi turkiye. muhafazakar ailenin saygi anlayisi zaten usturuplu giyinmek :d onlar icin saygi gostermis olmuyorsunuz yani.

cook nadiren muhafazakar ama giyimizine laf etmeyecek aileler var. onlara denk geldiyseniz ne ala. ama zaten karisacaklarini soyluyorsunuz. o yuzden direk hayir diyorum.

bu arada ben gunluk hayatimda dekolte giyinmiyorum. ona ragmen hayir diyorum. yetiskin bir birey olarak giyimime kimseyi karistiracak degilim. hele hele dis kapinin dis mandali insanlarina laf soyletecek hic degilim. siz de icinizden gelmiyorsa  yapmayin derim. cunku bunun sonu olmayacaktir. bugun giyiminize, yarin evinize, oteki gun ogluyla aranizdaki iliskiye bile karisma hakkini kendinde gorecektir.

22 temmuz 2020 00:00

10. Ben yapamazdım çok net