rakı içmeye giderken ne giyilir ?

süslüler yarın flörtümle ilk defa rakı içmeye gideceğiz. sizce nasıl giyinmeliyim? özenilmiş ama ortama da kötü gitmeyecek bir şekilde giyinmek istiyorum

1. bence özenilmeli ya. yani gidip tuvalet giyme ama şık bir elbise ya da bluz olabilir

3 ekim 2019 20:22

2. Deri tayt üstüne beyaz gömlek nasıl sizce? Birde topuklu ayakkabı.

Yada mavi jean, üstüne siyah askılı saten bluz, üstüne deri ceket.

3 ekim 2019 20:24

3. Elbise güzelmiş süslümde pek benim tarzım değil :( elbise giymeyi sevmiyorum daha doğrusu.

3 ekim 2019 20:32

4. Kıyafet

3 ekim 2019 20:33

5. süslüm ben olsam topuklu giymezdim ya da giyeceksem bile kalın topuk ya da kare topuk gibi rahat yürünecek bir topuklu seçmenizi tavsiye ederim. alkolden sonra topuklu ile yürümek zorlaşıyor ne de olsa. gerçi bi bahane olarak kullanıp kol kola da girebilirsiniz bilemedim sjsj

3 ekim 2019 20:36

6. süslüler tam da bu sorunun altına sorayım, sevgilinizle falan gidince ne kadar içiyosunuz kaç duble?

3 ekim 2019 20:37

7. Elbiseyi ben de göremedim. Ama ben de elbise tercih etmezdim. Senin Jean pantolon kombini daha iyi gibi geldi.

3 ekim 2019 20:44

8. A6, kıyı’ya gideceğiz. Ayrıca sonrasında da tekneyle açılma durumumuz var. Özellikle sorduğunuz için söylüyorum bunu. Ayrıca flörtüme gerçekten değer verdiğim için süslenmek istiyorum. Buradaki süslüleri de kız kardeşim olarak gördüğüm için sormak istedim. Ne var bunda?

3 ekim 2019 20:59