rare beauty likit allıkların kalıcılığı nasıl?

merhaba süslüler rare allıkların hope rengini almayı düşünüyorum ama kalıcılığı nasıl acaba? gün içinde maske takmam gereken bi işim var, silinir mi? normalde benefitin tintlerini falan kullanıyorum sadece tintler kalıyor missha likit allıklar falan direkt siliniyor maalesef. rare de siliniyorsa hiç heveslenmeyeceğim neredeyse bin lira malum

1. Aaa ciddi misiniz ya tahmin ediyodum aslında o yapıdaki allıklar genel olarak pek kalıcı olamıyor sanırım... tintlerden devam o zaman çok teşekkür ederim yanıtınız için

7 aralık 2023 21:04

2. suslu bence stok bitmesin diye yazmis a1 ben asiri memnunum dunyanin en guzel alligi

7 aralık 2023 21:30

3. ya bi karar verin :((( ben de bakıyodum bu markaya ama naturallı bi allığına.

7 aralık 2023 21:41

4. Hdjsjs bilemedim şimdi. Siz maske vs takıyor musunuz a3? Normalde bende de kalıyor çünkü hemen her allık ama maskeyle dayanmıyor. Gözlüğe bile direnemeyen allık maskeye hiç direnemez sanırım...

8 aralık 2023 00:43

5. Hope rengini yeni aldım ve öncesinde de armaninin likit allığını kullanıyordum. Allık rahat 10 saat kalıyor bende / pudralı-pudrasız aynı performansı aldım açıkçası. Cildim karma ve gün sonunda yanak parlamasıyla bir aldığım sonuç bu

8 aralık 2023 09:47

6. Bende hope mini boyu var ama bende de pek kalıcı olmadı süslü. Bu arada karma ciltliyim

8 aralık 2023 18:46