regl döneminde adet kanının az gelmesi ?

süslüler daha önce hiç böyle bir durum yaşamadım fakat bu ay regl dönemimde kan çok az geliyor, bu durumu etkileyen dış etkenler vs var mı? hastanelere de bir süre gitmek istemiyorum malum

1. bi dönem ilaç kullanıyordum ben mesela o ay çok çok az gelmiş hatta 2 gün sonra da kesilmişti.  sonra yine normale döndü.

17 mart 2020 17:03

2. En az 2 gün boyunca günde 1-2 ped dolduysa yeterli

İlk defa oluyorsa birden endişelenmeyin yılda birkaç sefer olağandışı kanama şekilleri normal kabul edilmektedir bir süre takip edin bir şeylerin yolunda olmadığını hissederseniz doktora gidersiniz

17 mart 2020 17:03

3. Yakın zamanda antibiyotik kullandıysanız olabilir. Bende öyle oluyor yani. 1 gün adet olduğum oldu hasta olduğum zamanlar.

17 mart 2020 17:05

4. Çok teşekkür ederim hepinize ilk defa olduğu için endişelendim biraz. Yakın zamanda ilaç kullanmadım fakat beslenme düzenim bir anda tepetaklak oldu, etkiledi sanırım biraz

17 mart 2020 17:07

5. süslü çok mu hızlı kilo veriyorsun ya da karbonhidratı çok mu azalttın?

17 mart 2020 17:16

6. Süslüler kaynak yapmış olucam ama benimde reglim 3 seneden beri böyle. 3-4 gün oluyor ama gün boyu anca bir günlük pedi dolduracak kadar kanamam oluyor. Kaç kere doktora gittim ama devlet hastanesi doktoru diye mi ilgilenmiyorlar anlamıyorum. Pcos'um var test yapıp ultrasona bakıp gönderiyorlar. İçim hiç rahat değil sizce bu durumun üstüne gitmeli miyim?

17 mart 2020 18:12