regl olacak gibi hissedip bir türlü olamama?kac gun sonra oluyorsunuz gecikmelerde kizlar yardim?

kızlar oncelikle korunuyorum hic kondomsuz iliski yasamadim ama reglim 10 gundur falan gecikti zaten düzensiz oluyorum burda sıkıntı yok. ama söktürsün diye 3-5 gundur civanpercemi ve özel gün cayi diye olan caylardan iciyorum ve karnim belim bacaklarim asiri agriyor ama bir turlu kan gelmiyor inanin ki cildirmama az kaldi hamile miyim diye dusunmek bile istemiyorum su karantinada ve korunuyoruz zaten ve icime bosalmiyor hic kondoma ragmen ama niye bir türlü olmuyor iyice sinirlerim gerildi takmamaya calistikca da bir sey degismiyor böyle yasayan var mi kac gun sonra geldi kanama bu sekilde olup en fazla sizde?

1. Bu şekilde gerildiğin için gelmiyor süslü unut bu regl olayını bekleme yani ne zaman gelcek diye gerginlik getirtmiyor onu

2 mayıs 2020 19:38

2. süslü ben bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum hamilelik açısından çünkü bana da oluyor bu arada. denk gelmiştir ya da farkında olmasak da stres altındayız hepimiz onun etkisindendir. kafaya taktıkça stresini de artıracağından döngüye sokuyorsun kendini. kendimden biliyorum sınav olur bir şey olur diye kendimi aşırı sıkmaktan reglim gecikirdi bu sefer de ay neden reglim gecikti bi sorunum mu var diye stres olurdum iyice kötü olurdu. düşünmemeye çalış demek işe yarar mı bilmiyorum ama rahatlamaya çalış biraz süslüm.

2 mayıs 2020 19:42

3. kızlar sagolun cevaplarınız icin haklısnız sakin kalmaya calısacagım