reglken mastürbasyon yapmak hani çok iyi geliyordu?

1. Her yerde regl iken mastürbasyonun rahatlattığı yazıyordu. Benim olmadan önce ve sonra libidom arşa çıktığından fazla denememiştim. Bugün bir denedim, sabahtan beri tansiyonum 2 dolaşıyorum. Yoğun bir uğraş da göstermemiştim oysa ki... bu bir Tavsiye sorusudur. siz siz olun her okuduğunuza inanmayın.

9 ağustos 2021 15:06

2. Bu sözlüğün 3/4ü yalan gerisi hikaye , sen neden inandın asıl sevgili ss

9 ağustos 2021 15:09

3. Bence ondan olmamıştır başka bir şeyden kötüleşmişsinizdir. Mast nasıl kötüleştirsin ki

9 ağustos 2021 15:09

4. Süslü başka bir şeyle ilgili olabilir mi? Çünkü ne alaka yani.

9 ağustos 2021 15:10

5. Bilmiyorum süslülerim bilmiyorum.. mastürbasyon bu en kötü ne olabilir ki mantığı ile düşündüm sanırım.

9 ağustos 2021 15:11

6. benim ağrımı arttırıyor ama süslü seninki alakasız gibi sanki

9 ağustos 2021 15:15

7. Regliyken sevgilimle sexting denemiştim onun haberi yok tabii sadece tatmin ediyorum onu sanıyor codndkod aşırı berbat o kadar uzun sürdü ki yani yok hiçbir şekilde güzel değildi diğer gün belimde daha fazla ağrı oldu

9 ağustos 2021 15:24

8. A6, a7 gerçekten karın ağrım başka bölgelere yayıldı sanki...

bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum, işin şakası bir yana yoğun günlerde libidoyu nadasa bırakmak lazım sanırım.

9 ağustos 2021 15:27

9. Ayy cok sasirdim suslu bana asiri iyi geliyor. Hangi yontemle yaptiginiza baglidir belki de

9 ağustos 2021 15:33

10. Sağolun süslülerim. Muhtemelen benim yoğun bir regl geçirmem ile alakalıdır.

Önemli not: mikserle yapmadım.

9 ağustos 2021 15:45