reiki yaptıran var mi aramızdaa?

kizlar fayda gören var midir?

1. evet ne yazmam gerekiyordu?

12 nisan 2024 17:09

2. başkalarına yaptıranlar da oluyor anon 1, mesela twitter üzerinden reiki yapan hesaplar var. sanırım ss de onu kast ediyor.

12 nisan 2024 17:16

3. teşekkür ederim a3 :)

12 nisan 2024 17:19

4. Ben kendim yapıyorum. Çok olmadı birkac aydır yapıyorum. Uzaktan Reiki de yapıyorum ama yakinlarima. Sen nasıl bir rahatlama bekliyorsun ss?

12 nisan 2024 17:27

5. Nasıl bir fayda bekliyorsun yazacaktım?

12 nisan 2024 17:27

6. Ben de yapıyorum, hangi konuda ne çalışması istiyorsunuz? Reiki de sihirli değnek değil ne beklediğinize bağlı.

12 nisan 2024 17:30

7. süslüler ben yeni ögrendim bu kavramı. büyüyle ne farkı var aydınlatabilir misiniz

12 nisan 2024 17:35

8. Ashdl ne büyüsü süslü ya büyüyle en alakası olmayan şey diyebilirim.

Kişisel olarak ruh halimi dengede tutmama yardım ediyor. Fiziksel ve zihinsel olarak rahatlatıyor. Mesela içim sıkılıyor diyelim gidip 10-15 dk bir Reiki yapınca yenilenmiş hissediyorum. Bir takım rahatsızlıklarıma da iyi geldiği oluyor. Mide ağrısı, baş ağrısı gibi.ama garanti iyi gelir ve amacı o hastalığı tedavi etmek değil. Sadece enerji veriyorum. Ve iyi geliyor. Bazen de yeterli olmuyor. En büyük etkisi sakinlik, iç huzur bence.

12 nisan 2024 17:44

9. Eğer sana reikiyle eski sevgilini döndürürüm falan diyen olduysa o reikinin ne olduğunu bile bilmeyen bir şarlatandır sakın inanma. Büyü falan diyince öyle bir beklentin olduğunu hissettim.

12 nisan 2024 17:47

10. Büyü ve reikiyi aynı cümlede kullanan birine cevabım yokk