remington duzlestirici koku sorunu?

kizlar merhaba :) bugun remington sleek&curl sac duzlestiricisi aldim fakat fise taktigimda plakalarindan koku geliyor. biraz arastirma yaptim bir kac kisi daha ayni sorundan bahsetmis. bu duzlestiriciyi kullananlar ayni sorunu yasiyor mu yoksa benimki mi problemli?

1. 6 yıl önce almıştım ben de remington wet&straight galiba benimki. İlk zamanlar plastik plastik kokuyordu ama zamanla geçti süslü bahsettiğin koku böyle bir şeyse

10 ağustos 2019 23:28

2. Suslum plakalardan geliyo boyle plastigimsi bi koku :(

10 ağustos 2019 23:35

3. Genelde ilk calismada geliyor duzlestiricilerde o koku 2 3 kere daha kullanin duzelebilir

10 ağustos 2019 23:43

4. tesekkur ederim :)

10 ağustos 2019 23:47

5. Süslü remington s5525 modeliyse ben de çok yaşıyorum koku sorunu ve aynısını hemen hemen herkes yaşıyormuş yorumlara bakmıştım. Koku dışında ben üründen de hiç memnun değilim plakalar arasında açıklık var ve yeterince düzleştirmiyor gibi. İşin ilginci aynısı ablamda da var onunki jilet gibi düzleştiriyor. Sanırım sonradan üretilenlerde bozdular bişeyi

10 ağustos 2019 23:54

6. Suslum benimki s6500 modeli. Benimkinin plakalari da birbiriyle temas etmiyor ama aciklik olmasinin sebebi cizilmesin diyeymis sanirim. benim saclarim kalin telli ve dalgali. guzel duzlestirdi ama dedigim gibi koku sorunu beni cok rahatsiz etti :(

11 ağustos 2019 00:03

7. Sevindim süslü senin adına benim saçlarımı baya kötü yaptı elden çıkarıcam sanırım

11 ağustos 2019 02:24