renkli lens hakkinda ne düşünüyorsunuz?

özentilik gibi geliyor mu

1. saç boyamaktan ya da makyaj yapmaktan farkı yok yazılanlar bakımından. internette sürekli gömülen bir şey ama gerçekte tanıdık tanımadık insanlardan dış görünüşüm sebebiyle çok sık iltifat alırım, çoğu zaman da takarım. kimse bu sebeple sosyoekonomik olarak düşük sınıfta olduğumu vs sanmadı. tam tersi bir algı var hatta. renkli lens takınca gerçek sanılması gibi bir iddiam ve çabam da yok. tamamen sizin nasıl daha iyi hissettiğinize kalmış bence. canınız istiyorsa takarsınız. tanımadığın kişilere acıma yani a3, gördüğüm beğeni yeterli bana şahsen.

31 mart 2023 02:01

2. Şuan takmıyorum ama ben seviyorum renkli lens. Kozmetik bir ürün olarak görüyorum, artık kimsenin de gerçek durması için taktığını da düşünmüyorum

31 mart 2023 10:42

3. Koyu kahverengi gozluyum. gayet severek renkli lenslerimi de kullaniyorum canim isteyince. asla keske renkli gozlu olsaydim gibi bir istegim veya gozlerim renkli sanilsin diye bir derdim yok, zaten kahverengi gozlu halimi daha cok begeniyorum ve daha masum gorundugumu dusunuyorum o sekilde.

Ama benim icin diger renkli kozmetik urunler neyse renkli lens de aynen o. nasil bugun kirmizi, yarin kahverengi, diger gun mor ruj surebiliyorsam, tirnak rengimi, sac rengimi vs.  degistirebiliyorsam goz rengimi de degistirme sansim oldugu icin bugun de bu renk olsun diyebiliyorum. ki cok kolay bir islem, kalici degil bir sey degil yani cikardigin an bir saniyede normal halindesin :d millet bin cesit kalici mudahale yaptiriyor yuzune, vucuduna yani renkli lens en basit sey benim gozumde.

Ben ozellikle acik yesil lens kullanmayi seviyorum. ornegin acik yesil lensli, keskin uzun kuyruklu eyelinerli, takma kirpikli, mac stone rujlu soguk tonlu bir makyajla koyu kahverengi gozlu, pembe allikli, bol bol aydinlaticili, pembe rujlu & glosslu makyaj yaptigim halim arasinda kocaman fark oluyor.

Ben gunden gune bu sekilde farkli gorunmeyi seviyorum, o yuzden moduma gore renkli lens de kullaniyorum diyeyim.

kimseyi bakin benim gozlerim yesil diye kandirmak gibi bi amacim olamaz, zaten lens oldugu belli oluyor. Anlamadan iltifat edene de ben lens oldugunu soyluyorum. O yuzden acimaniza gerek yok :d

31 mart 2023 17:19