renkli saç seven süslüler help? manic panic?jeans color? neva? turuncu üstüne mor mavi?

oryalle açılmış ve üstüne kızıl boyanmış (normal bıya renkli değil) ve akmış turuncuya çalan saça mor veya mavi boya tutar mı? hangi marka tutar? tüm kafamı yapacağım. nevanın morunu kullanmıştım çok güzeldi ama oksidanla aktive oluyor ve çabuk akıyor. jeans colordan daha etkili olabilir gibi sanki ama jeans color daha sağlıklı gibi. sizce?

1. Hangi tonlarda istediğinize bağlı ama önce akıtmanız daha iyi olabilir, bazı markaların boya akıtıcısı oluyor ya da c vitamini ve kepek önleyici şampuandı sanırım onun da akıttığını söylüyorlardı. Saçının kalın telli mi her türlü akıtıp + turuncudan da yavaş yavaş biraz daha açmanız daha mantıklı geldi bana. Manic panic pahalı fakat fiyatını kesinlikle hak ediyor saça kötü bir etkisi yok. Neva hiç kullanmadım fakat jeans/acacia çok kullandım, şu anda da saçımın neredeyse platin olan kısmı çok güzel tutarken sizin gibi olduğunu düşündüğüm turuncu yere tutmuyor pek, yeşil yeşil kalıyor :(

8 şubat 2021 18:22

2. Dün Zeytinyağı+limon+karbonat karışımı yaptım ama yapışmış resmen akmıyor dkmddlkd bir de c vitaminiyle deneyeyim süslü. Açarken çok yıprandı zaten bir daha açıcı silici vs sürmek istemiyorum

8 şubat 2021 18:27

3. Manic panic hem cidden bakim yapiyor hemde kaliciligi diger renkli boyalara gore cok daha iyi

8 şubat 2021 19:02

4. Peki en önemlisi, saçımı akıtıp kırmızılıktan kurtulduğumda. Sarı ve turuncu kaldığında mor veya mavi tutar mı üstüne?

8 şubat 2021 19:03

5. Benim akmış kirmizimsi saçımın üstüne mor fuşya kırmızı tonları her markanın tutuyordu. (gizlinot: Koyu tonlardi ama)Jeans color neva dan daha geç akmıyor ikisini de kullandım. (Jeans color renginin çogunu birden akitip hafif yansima şeklinde uzun süre kalıyor onu diyorsaniz. Nevacolor orkide moru(gizlinot: Benimki oydu) da aslında hemen akıyor evet) sağlık olarak en iyisi manic panictir büyük ihtimalle. fazla yardımcı olamadim sanırım ama umarım işinize yarar.

8 şubat 2021 19:06

6. Sarı ve turuncu kaldığında mor tutar evet cok pigmentli bir renk düz kahverengi saçta bile kendini belli ediyor. Maviyi bilmiyorum

8 şubat 2021 19:07

7. Neva'nın flashy color serisi, manic panic'le aynı türde süslü. Koyu mavili tonları da zamk gibi. Uzun süre (çıkmıyor çünkü, biraz da mecburiyetten) elektrik mavisini kullandım. Manic panic için zaten yoruma gerek yok, başarılı.

Bu arada, saçınızı "ev" yöntemleriyle açmak, genelde daha çok yıpratır. 20 volüm oksidan, açıcı toz, şampuan ve su karışımıyla turuncu pigmenti, minimum hasarla akıtabilirsiniz. Ha sıcak mor tonları, günbatımı kırmızıları için falan turuncu zemin daha bile iyi olur. Soğuk maviler, morlar, yeşillere ulaşmak için açınız.

8 şubat 2021 19:17

8. Teşekkür ediyorum süslülerrr öpüyorum hepinizi.

Nevanın orkide morunu kullanmıştım ve çok beğendim. Jeansden daha iyi gibiydi.

Mavi yakışmamıştı zaten bana. Bu kafamdaki kırmızıyı 1-2 hafta akıtıp mora geçeceğim. En kötü geçişli mor olur. Dipler koyu mor uçlara doğru açık mor. Çok da kötü olmaz bence

8 şubat 2021 19:43