roaccutane kullanırken kaş ve bıyık almak lütfen yardımm?

süslüler sivilce tedavisindeyken kaşınızı ve bıyığınızı nasıl alıyordunuz. cildim şuan çok hassas değil ama ileriki aylarda deri incelip hassaslaşmaya başlayınca nasıl yapacağımı bilmiyorum. siz normal kaşınızı ve bıyığınızı aldığınız gibi devam mı ettiniz yoksa farklı şeyler mi denediniz acaba

1. Jiletle. Cimbiz ben denemedim bilmiyorum ama agda kesinlikle yapma

20 kasım 2020 14:09

2. suslum doktorum bana yuzume agdayi yasaklamisti. kessinlikle agda surme direkt yakiyor:( acik yara gibi oluyor. ben hep iple aldim biyigimi, tedavim bitince de devam ettim agda iyi degil zaten. iple almayi youtubedan izleyip ogrenmistim alisiyosun cabucak. kasimda da ip/cimbiz sorun yaratmiyordu. bilmiyorum yaptiriyor musun suslum ama bikini bolgesi de inanilmaz hassaslasmisti. direkt agdayi biraktim epilator/jilet kullanabildim.

20 kasım 2020 14:10

3. süslüm bikini için jilet yapıyorum ağdayı kollarım ve bacaklarıma yapıyorum ama kaşım ve bıyığım için ilaç kullanmadan önce yüz ağdası kullanıyordum. bıyığımı iple halledebilirim aslında ama kaşımı nasıl yaparım bilmiyorum. hem çok acıyor hem de kaşı iple alırken elim kayar da kaşa girerim diye korkuyorum. bu süreçte kaş işini nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok :(((

20 kasım 2020 14:22

4. ben de iple hallettim. Eliniz alisiyor bi sure sonra artik kaslarimi hep iple aliyorum.Bu donemde zaten bacaklariniza bile agda surmeyin.

20 kasım 2020 14:51

5. öyle diyorsanız ağdayı komple bırakayım o zaman süslüler bi şekilde idare edicem. ustura işine hiç sıcak bakamıyorum süslüm ya kılları çoğaltırlar ve daha sık almak zorunda kalırım diye :(( ip için de kaşımı bi şekilde öğrenmem gerekecek. kaşı ip ile alırken önereceğiniz bi şeyler var mı acaba

20 kasım 2020 15:10