Normalde hikaye atan biri mi süslü? Bir de beş ay kısa sanki be süslüm
Süslü arkadaşlarıyla falan atmıştı biz flörtken
senin at demen de utanç verici değil mi sence? içinden gelse atar zaten demek ki gelmiyor. belki emin değil belki de ilişkisini göstermeyi sevmiyor.
Utanç verici falan biraz ağır bence ilişki içindeler beklentisini dile getirmiş ss. Her ilişkinin dinamiği farklı olmakla beraber ben beş ayı biraz kısa buldum. Sadece onun için değil senin için de süslü. Evet ilişkiye ayrılacaksınız diye başlamıyorsunuz ama hala birbirinizi tanıyorsunuz şu aşamada. Benim eğer böyle bir isteğim olsaydı ve bu aşamada yerine getirmeseydi anlayabilirdim kendisini. Sen peki süslüm neden paylaşsın istedin? Bir şüphen falan var da görülsün mü istiyorsun yoksa sadece içinden öyle mi geldi?
saklıyor işte ilişkisi olduğunu. güven vermezdi bana da.
5 ayda kendisinin paylaşması gerekirdi eğer normalde de hep fotoğraf paylaşan birisiyse. ama bazıları hiç paylaşmıyor sevgilisini vs sadece evlenirken paylaşan bile var.
ama şöyle düşünüyorum sizin dikkatinizi çekmiş niye hiç fotomuzu koymadın herkesle koyuyorsun diye bunun üstüne post bile atabilirdi.
Süslüler 5 ay kısa diyorsunuz ama bana tuhaf geldiniz. Haftanın minimum 4-5 gününü birlikte geçirdiğiniz, seviştiğiniz, birlikte tatile çıktığınız kişiyle de ilişkinizi duyurun ya. Ben böyle istiyorum en azından
Evli olup karısını paylaşmayanlarda var. Hani diyorum ki acaba karılarını aldattıkları için mi? Köpek gibi seven adamlar bile hiçbir şey paylaşmamış bu iş çok garip bir olay ya. Eğer söylediysen bir daha konusunu açma. Sen de sakın onu paylaşma. Sevgilisi olmayan bir izlenim ver herkese. Yorumlar açıksa kapat iki üç fake erkek takipçi aldın mı dengesi bozulur zeka fakirinin
Süslü erken değil. Utanç verici de değil sormak. Böyle zaten cool olucaz diye diye erkekleri bu hale kadınlar getirdi. Gerçekten neredeyse beraber yaşadığın kadını da paylaşıver bir zahmet. Güvende ve değerli hissettir. Bunu da bile isteye yapmıyorsak artık yallah yani. Süslüm sen haklısın kesinlikle
5 ay çok da erken değil bana kalırsa. Ay hayırdır monaco prensiyle mi görüşüyorum?? sevgilinle bir fotoğraf paylaşacaksın ne sanki veliahtın kamu açıklaması mı? Mıymıy öyle erken böyle fazla hızlı falan yazmışlar bi de. İlişkinizin bi storysini paylaşamayacak kadar "göstermeyi sevmiyorsanız" ilişki yapmamanız naçizane tavsiyemdir.
Özellikle söylendikten sonra paylaşmaması ve mantıklı açıklama da getirmemesi falso ya