sünnetsiz penisleri itici buluyorum ama yurt dışına gidince ne yapacağım bilmiyorum?

bu güne kadar hep sünnetli erkeklerle birlikte oldum ama yakın zamanda yurt dışına gideceğim ve tanıştığım erkeğe de sünnetli misin diye soramam ya da sünnetli erkek arayamam. sünnetli olan penis ile olmayan arasında fark oluyor mu süslüler? bana itici gelen tarafı henüz erekte olmamış halde iken görüntüsü. o şekline porno filmlerde bile bakamıyorum. tavsiyeniz var mı bunu aşmam konusunda?

1. Mültecilerle takılın

27 haziran 2022 21:45

2. Allah başka dert vermesin

27 haziran 2022 22:40

3. bilmiorum ya bana denk gelenler sünnetliydi şansıma. ev arkadaşım sünnetsiz zenciyle yatıp mantar enfeksiyonu olmuştu iğrenç. gerçi o başta hiv zannetti sonra mantar çıkınca şükretti de neyse. adam zorlayınca korunmamış salak

27 haziran 2022 22:49

4. Allah'ın öyle bir farz koymadı A3 cahili. Az aç da oku zahmet olmazsa.

28 haziran 2022 00:17

5. Amerikadan bildiriyorum %90i sunnetli no worries asko

28 haziran 2022 00:59

6. eşim asyalı ve sünnetli. buradakiler dinsiz ama eskiden sağlık için deyip hep sünnet ediyorlarmış bebekken. yeni nesli bilemicem. yani dinle bağımsız sünnetli bulabilirsiniz bence diğer ülkelerde de

28 haziran 2022 03:02

7. Amerikaya gidiyorsan cogu sunnetli

28 haziran 2022 03:40

8. Sex and the Cityde sünnetsiz biri denk gelince çok şaşırmışlardı. demek ki orda da sünnet oluyorlar diye düşünmüştüm.

28 haziran 2022 15:07

9. Joey de sünnetliydi

28 haziran 2022 16:42

10. Hastanede doğar doğmaz sünnet ediyorlarmış amerikalı erkek bebekleri. Çok yaygınmış orada amerikalı bir çocuk anlatmıştı hatta bu durumdan çok mutsuzdu foreskin olmadan zevk yarı yarıya düşüyor demisti.

28 haziran 2022 20:44