1. artık bu döngüden çok yoruldum, sürekli olarak nişanlımın beni aldattığı düşüncesine kapılıyorum.neden böyle oluyor bilmiyorum. içimde susmayan bi düşünce sanki bu, ve bundan şüphelendiğim tek durum genel olarak ketum olması, beraberken etrafı çok incelemesi ve telefonuna bakılmasından rahatsız olması. telefonunu masaya bile koymaması mesela. yada bana karşı sevgisini sözle çok ifade etmemesi. bir kere instagram mesajlarına bakmak istedim, sanki tedirgin oldu gibi geldi ama gösterdi bişey yoktu. ufak bi tartışma oldu güvensizlik hissettiğim için. geçen de durduk yere messenger ve whatsap konuşmalarına bakmak istedim durduk yere, yine sanki tedirgin oldu gibi hissettim ama böyle uzaktan isimleri gösterdi al işte al bak gör kimse yok dedi. bi iki sn göz gezdirdim ve sonra çok pişman oldum,kendimi çok kötü hissettim. ve zaten o gün bu yaptığım şeyi sorgulamak ve güvensizlik olarak değerlendirdiği için çok tartıştık ve kötü ayrıldık. o an dedim ki bir daha asla sormayacağım, yok işte kimse dedim kendi kendime. aradan 3 4 gün geçti o aptal his yine geldi oturdu aklıma. yani mesela sabah 10da konuştuk 'işlerim var bugün, yoğun olacağım sonra görüşürüz' dedi,tamam dedim, saat şimdi 2buçuk, yarım saatte bir instagramda aktif oldu. ve beynimin içinden bi ses sürekli 'hani çok yoğundu, o yüzden mi instagrama giriyor, sana yazmadı ama vs vs konuşup duruyor. bunun için psikolojik tedaviye başladım ama tedavi etki etmeden ilişki bitecek bu gidişle. sizce böyle durumda ne düşünmeliyim nasıl susturmalıyım o sesi böyle ilişki yaşamak çok zor gerçekten
sürekli aldatılıyorum hissi, beynimdeki durmayan sesler?
- cevaplar
31 ekim 2018 14:26