sürekli bayat bir şeyler getiren komsu?

annemle benim komsum iyi biri ona şüphe yok ama sabah börek yapar mesela geç saatte taş gibi olunca getirir.öyle büyük tabak getiriyor ki kalan kurabiye,börek ne varsa doldurmus.çaya oturmaya cagırıyor kendisi çay cok sevmezmiş sabahtan kalma çayı ısıtıyor çok acı ve kötü ki ayıp olmasın diye içiyorum.yani yaptıgı şeyler bozulmaya yuz tutunca koca tabakla geliyor ben de almak istemiyorum annem ayıp olur diyor.sizce söylesem mi çayın bu halde içildiginde zararlı oldugunu, yeni mi yaptın bunları falan diye sorsam mı? artıkçı gibi getiriyor bizde yiyemeyip kuslara atıyoruz.

1. Biz de bu taktiği uyguluyoruz komşularımıza. Yemediklerimizi onlara götürüyoruz ki boşu boşuna çöpe atmayalım. Geçen 4 günlük pastayı götürdüm verdim az önce yaptım diyip

14 mart 2019 00:47

2. daha sonra soruyor mu beğendiniz mi diye? eğer soruyorsa “ya biraz kuru gibilerdi yapalı çok olmuştu sanırım” diyebilirsiniz. çay içinde siz çaya çağırıp mutfakta oturtup yanında çaydanlıktaki bayat çayı döküp yenisini demleyin bayat güzel olmuyor taze taze içelim deyin. aklıma başka bir şey gelmedi valla ben olsam açık açık söylerdim ki söylediğimde oldu

14 mart 2019 00:50

3. gitmeyin. size değer vermeyen insanlara niye gidiyorsunuz ki?

belki sizi istemiyor anlayın diye yeni çay yapmıyor?

iyi niyetli olan insan 1 kere götürür dalgınlığına geldi dersin farketmemiştir bayatladığını dersin.

14 mart 2019 00:56

4. bayat da olsa eli boş gelmiyor kadın görgülü biri napsın nalet olsun içindeki eli boş gitmeme sevgisine ahahaha kız kuşların nasibi geliyor bereket o bereket :))

yalnız ilk anonim de az değil ha 4 günlük pasta kurumuştur kız kim inanır yeni yapıldığına kekimi ye beni yeme :d

kız çok özendim ama size bizde ancak kapı önüne çöp koyan evin içinde 100 m engelli koşan komşular var bir şey getiren yok :(

14 mart 2019 00:59

5. kapıyı tıklayıp verip gidiyor.

14 mart 2019 00:59

6. kendi zorla çağırıyor oturmaya bize oturmaya cıkmaz genelde kendi evine çağırıyor biraz kalabalıklar diye.kendileri içmiyor diye bayat veriyor ses çıkarmadan içiyoruz biz de.

14 mart 2019 01:01

7. Ya bizim böyle bir komşumuz var ama kadın yiyecekleri çöpe atamıyor. O yüzden bayat vs. dağıtıyor. Yemek zorunda değilsiniz köşeye geçip seyretmiyor herhalde getirdiğini yediniz mi diye. Dökün çöpe daha sonra. Eğer acı çay içmek istemiyorsanız evine gitmeyin çok seviyorsanız siz davet edin.

14 mart 2019 01:01

8. Allah alla ne tuhaf bir komşu. Aman alın verin kuşlara işte kötü niyetinden yapma ihtimali yoktur yani neden yapsın ki? Yaşlı mı?

14 mart 2019 01:02

9. Kurban bayramında kendileri yemek için birileriyle ortak danamı neyse almışlar.

Biz de memleketteyiz 1hafta gelmedik.

Bize de ayırmış söz de...

Annem gösterdi kahverengi Yeşile çalıyor,kokusu çabası zaten.

Kadın buzlukta yerim toktu sizin payınızı asagıda beklettim demiş anneme ben de o olayın ardına eve  gelmişim, annem olayı anlattıktan sonra babam geldi.

Geri vercem allah geri vercem.

Biz de zaten hemfikirdik iade etti.

Ben de kapıda bunun iade etmesini bekliyorum hani çocuklar anne sen bana bak tamam mı dıye giderler ya o hesap annem beni bekle diyor. K

Kadının suratını görmeniz lazım 5 karış.

İnsanları ayırt etmem ama hala köyden gelmiş ama ben çok Elitim evim sizin evden daha güzel(eski binadayız bizden sonra geldiler ikimizde içini full döşedik hâlâ Çekyat koltuğu,sarı eski usul tahta masası var) her yemeği en iyi bu yapıyor. En iyi anne o falan değişik bir tipte anlayacağınız.

Sırf kızlarını seviyoruz diye konuluyoruz kendisi 5 para etmez. Kendisi gibi terbiyesiz,şimarık ve hiperaktivite sorunu olan bir oğlu var. Bu sıra izinli olduğum sabahları zile basmaya başladı ortalığı yıkayacağım yakında.

Diyeceğim o ki size doğru gelen ne varsa onu yapın ihmal etmeyin lütfen.

Geri iade edin biz diyetteyiz deyin biz sevmiyoruz deyin. Her yağı kullanamıyoruz Deyin şeker yerine başka şey ekliyoruz vızı düşündüğünüz ıcın teşekkür ederız başkalarına verın aklınıza ne gelıyorsa seyın lurfen

14 mart 2019 01:41

10. Ama bu anlattığınız komşu değil ki ömür törpüsü ayy muhatap almayın ya kızları da size gelsin. Gelemiyorlar ise de görüşmeyin yani bu ne böyle. Cins.

14 mart 2019 02:05