sürekli cinsel içerikli instagram hesabı takipleyen biri porno bağımlısı olabilir mi?

bir dönem flört ettiğim biri vardı çok sürmedi şu an konuşmuyoruz ama takipleşiyoruz. ve takip ettiği beğendiği şeyleri görmeniz lazım. büyük göğüslü büyük kalçalı bikinili iç çamaşırlı kadınlar var sayfasında sürekli yenilerini ekliyor ve hep beğeniyor da. bu kişinin yaşı 30 çok iyi bir okuldan mezun işi gücü yerinde bir tip yani bir insan neden böyle bir şey yapar ki. valla aklıma takıldı dert oldu gece gece :d o kadar kişi takip ediyorum hiç böyle bir şeye denk gelmedim sizce neden olabilir kızlar

1. büyük göğüslü büyük kalçalı kadınları seviyordur ve böyle kadınlar hayatında yoktur belki?

17 ağustos 2019 22:45

2. Herkesin gorecegini bile bile bu sayfalari takip etmesi, begenmesi cok itici bence ya

17 ağustos 2019 22:46

3. Bence boyle seylere bakmasi falan gayet normal de takip edip surekli begenenler bana da biraz garip geliyor. Sahsen mesela flort ettigim kisi manken, oyuncu vs takip ediyodur onda sorun yok ama tarif ettiginiz hesaplari biliyorum, onlari gorsem etkilerdi beni. Ama porno bagimliligi ile bi baglanti goremedim.

17 ağustos 2019 22:51

4. Porno bağımlılığı ile şu şekilde düşündüm. Hani anasayfasında bile hep böyle şeyler görmek istiyor gibi geliyor. Yoksa profiller hep açık arada gir bak ama yok full takibe almış likelar havada uçuşuyor ne bileyim çok garip

17 ağustos 2019 23:00

5. porno bağımlılığı ne ya süslü kahkaha attım lksdjslkdgjklgd

şimdi eskort hesaplarını değil normal seksi kadın hesaplarını çok takip ediyorsa ben sorun göremedim. ben de çünkü mesela kaslı modelleri takip ediyorum ve hoşuma gidiyo yani fotoları :d

daha bayağı şeyler takip ediyorsa da abazadır süslüm bu kadar düşünmeye gerek yok yani

18 ağustos 2019 00:53