sürekli eve çağıran erkek? ben mi yanlış düşünüyorum ?

2 haftadır konuştuğum biri var kızlar. geçen günlerde ilk buluşmamızı yaptık. kahve içtik sohbet ettik akşam eve davet etti ilk buluşma da uygun olmayacağını söyleyip reddettim. biraz alındı ama sorun olmadan kapandı mesele. bugün de haftasonu için bir şeyler yapalım dedik şimdi gelmiş bana diyor ki evde film izleriz bir şeyler yaparız felan. dedim istemiyorum ev ev söyleyip durma itici duruyor diyorum. ben öyle diyince farklı amacım yok yanlış anlıyorsun ben rahat ederiz diye söylüyorum diyor. yani haksız mıyım ben? evde durmak takılmak istemiyorum. sonuçta dünyanın binbir türlü hali var. abartıyor muşum. sizce de öylemi?

1. ayh abaza herhalde. derdinin ne oldugu belli. ben bir daha bulusmazdim.

2 ekim 2020 16:05

2. hayır asla. itici baya. ben olsam görüşmeyi keserim. fuckbuddy olucaz diye görüşmeye başladıysanız başka tabii ama öyle gözükmüyor

2 ekim 2020 16:10

3. Hayır fuckbuddy olarak başlamadık. Bende sizin gibi düşünüyorum süslüler. Bu şekilde davrandığı için görüşmeyi düşünmüyorum. Akşam arayacakmış nedenlerimi anlatıp görüşmek istemediğimi söyleyeceğim.

2 ekim 2020 16:12

4. Çocukluk arkadaşımın leş bir tabiri vardır tam o "inanma zükecek"

2 ekim 2020 16:12

5. En kotusu de hayir cevabina saygi duymayip tribe girmeleri ya... libidom sifirlaniyor boyle amsalak gorunce. Dehle gitsin.

2 ekim 2020 16:17

6. İnanma s..kecek.

2 ekim 2020 16:18

7. İlk buluşma da bile söylemesinden rahatsız oldum. Bunu dile getirdim ama sürekli evde duralım bir şeyler yapalım. Ya sevgili olsak etsek tabi ki isterim bende yayıla yayıla film izleyelim yemek yapalım vs. Ama daha flört bile değiliz tam. İtici olduğunu söylememe rağmen hala ısrar ediyor kızlar. Birde duygu sömürüsü yapıp beni manipüle etmeye çalışıyor🤦🏼‍♀️

2 ekim 2020 16:20

8. Kesin terazi burcudur aq

2 ekim 2020 16:24

9. a adamdan hiç bir cacık olacağını sanmam süslücüğüm takılacağım eğleneceğim bağlanmayacağım dersen görüşmeye devam et ama gene de sen bilirsin..

2 ekim 2020 16:25

10. başkasını memnun etmek için Rahatsız olduğunuz bir şeyi yapmayın. Siz anlatırken bana daral geldi burada. Boşuna mı kira ödüyorum der gibi ısrarla çağırıyor. Pinti.

2 ekim 2020 16:27