sürekli mesaj atmasını bekliyorum?

kızlar çok yeni bir flörtüm var ve kendi hayatıma odaklanamıyorum resmen onu düşünmekten. bu durum çok sinirimi bozuyor. konuştuğumuz zamanlarda da konuşmadığımızda da aklımda. bu kadar fazla bağlananlar var mı aranızda? bunu aşmak için napıyorsunuz?

1. Ben de öyleyim süslü eğer ben çok hoşlandıysam özellikle hep mesaj bekliyorum tüm gün onu düşünüyorum ama böyle olunca karşı taraf uzaklaşıyor hep o yüZden biraz salmaya başladım ben de eğer olacaksa olur diye düşünüp akışa bırakmaya çalışıyorum ama hiç kolay değil maalesef.

23 nisan 2021 11:54

2. Aşamıyorum süslü, 2-3 haftadır çok güzel giden bi dlört durumum vardı kaç kez görüştük sabahtan yatana kadar konuştuğm. Dün birden soğuk davranmaya başladı cevap vermedi 7-8 saat aradm merak ettim diye 3-4 kez yazdım hep kısa cevaplar ghosting. Gece uyuyorm yazdıktan sonra keyfim yok hastayım vs yazmış sorun yok aramızda demiş ama görüldü attım o da üstelemedi hala mesaj falan atmadı. Ben de atmıycam ama dün ağladım bugün de öyle. Çocuk gibiyim bunu aşamıyorum nefret ediyorum bu huyumdan , bildirimleri bile kapattım sürekli bakmamak için. 6 kez görüştük hemen bağlandım.. keşke böyle olmasam kendimi en azından 17 saattir mesaj atmadım diye avutuyorum.. bu flörtün de sonuna geldim sanırım

23 nisan 2021 18:21