sürekli utandığım cinsel hayatım ve sevgilimin mesajı ?

süslüler gerçekten yardımınıza ihtiyacım var... benim cinsel hayatım 2 ay önce falan başladı ama hala çookkk utanıyorum... salak gibi davranıyorum resmen. bir saat sonra sevgilim gelecek, mesajlaşıyoduk 'belki bana maharetlerini göstermek istersin bu defa' yazmış. ay nolur yardım edin ya napcam ben mal gibi davranmak istemiyorum biraz taktik nooolur:(

1. süslü çok saçma gelebilir ama gelirken sprey kremşanti almasını söyleyebilirsinizxd benim hayatıma giren her erkeğin garip garip fetiş ve fantezileri vardı. zaten hiçbirimiz size bir saatte utancınızı gidermenize, kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak taktikler veremeyiz. eğer dümdüz bir adam değilse onu yatırıp ya da oturtup penisine kremşanti sıkıp dilinizin ucuyla yavaş yavaş adamı tahrik ederek yemeniz delirtecektir diye düşünüyorum. umarım ters tepmez, çünkü henüz benim deneme fırsatım olmadı ama mantıken şaşırtacak, hoşuna gidebilecek bir şey. böylelikle hem onun açısından beklenmedik bir istek olur, etkilenir, hem de iştahla yersiniz, hoşuna da gider lol siz de arzulandığınızı görünce rahatlarsınız bi nebze

16 şubat 2022 21:57

2. Süslü bence striptiz yapmayı deneyin. Çok uğraştıracak bir şey değil.

16 şubat 2022 21:59

3. valla o benim bu triplerimden soğumadığı için ben de soğumadım süslü. bıktırdım adamı

16 şubat 2022 22:05

4. Süslü çok abartmadan alkol alsanız bu sefer daha rahat davranırsınız. Bu rahatlıkta bir kez gelirse alkolsüz de artık yavaş yavaş bu durumu aşabilirsiniz diye düşünüyorum

16 şubat 2022 22:07

5. Aman üf siz de sevgilisiymiş kızın, ne var yazdığında baskı uygulasa zaten rahatsız olurdu kız. Sevgiliyle de böyle muhabbet dönmeyecekse kimle dönecek takılmış işte süslüye.

16 şubat 2022 22:28

6. kızlar gercekten abartmayın ya. ben salak degilim rahat hissetmedigim adamla niye birlikte olayım. yaşadıgım cinsellikten de gayet memnunum gayet zevk alıyorum ve önemseniyorum. sadece ben de gösterebilmek istiyorum bu kadar

16 şubat 2022 22:42

7. süslü öncelikle neyden utanıyorsun? sekste yapılan eylemler ya da atıyorum böyle seksi olmaya çalışırken yapılan şeyler komiğine mi gidiyor yoksa hala bilinçaltında kötü bir şey yapıyorum düşüncesi yüzünden mi utanıyorsun? ben çok kolay adapte olmuştum ama ben bir tık sapık bir insanım süslü :d yani normalde utanacağım şeylere yatakta utanmıyorum mesela. bu ilk cinsellik yaşadığım zamanlarda da böyleydi ama şuankiyle arada kesinlikle fark var çünkü malum tecrübe ve kendini tanıma. yani korkma, kendini sıkma zamanla aşarsın bu durumu yani bizim yetiştirilme tarzımız belli ülkece bu sorunları yaşamak gayet doğal. ki anladığım kadarıyla sevişme - birleşme konusunda sıkınıtınız yok sen sadece daha rahat olup daha fazla kendini göstermek istiyorsun.

valla garip gelebilir ama ben ilk zamanlar çok porno izlerdim öğrenmek için. böyle abartılı olanlardan vs bahsetmiyorum. oral yaparken nasıl yapıyım, işte oynayan kadın elini nasıl kullanmış vs. sonuçta işin profosyoneli onlar :d

kafandan at yani şuan komik mi görünüyorum vs durumunu. o an ikinizin de enerjisi tamamen birbirinize yönelik. kendini salmayı öğren yani. nebiliyim daha olaya başlamadan önce ilk adımı sen at. beraber kaşık pozisyonunda sarılıp yatıyorsanız poponu falan daya. ya da otururken önce elini tut parmaklarıyla oyna sonra al parmağını ağzına götür. bu hareket hep işe yarıyor mesela. yani böyle ufak ama karşı tarafı tahrik edici şeylerle başla. senin de istekli olduğunu, karşındaki insanı arzuladığını hissettir ona. sonuçta hepimiz karşımızdakinin bizi arzuladığını, yaptığımız eylemden keyif aldığını görürsek mutlu oluruz ve bu bizi daha çok tahrik eder. sen de bunları yap keyif aldığını göster ona. daha taktik veririm şimdilik aklıma bunlar geldi dpjowğakpg

16 şubat 2022 22:57

8. çok teşekkür ederim süslü.. aynen dedigin gibi komik geliyor. ama başkasında değil kendim yapınca komik olacakmış gibi geliyor aahdjahdk.

aklına geldikçe yaz lütfen faydalanalim :*

16 şubat 2022 23:10

9. Süslü sevgilinin anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum ben de. Yapa yapa öğrenilen bir şey. Maharet beklemesin. Konuş onunla. Sen de maharet göstereceğim diye bu sefer cidden cringe olursun. Beraber ilerlemeniz lazım.

16 şubat 2022 23:13

10. Niye soğusun ki bedava seks yapıyor. Erkek kafasını anlamak için daha küçüksün belli ki.

17 şubat 2022 00:08